- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Günlük Rutin hamile olabilir miyim başlığı altındaki soru dozumuzu aldık arkadaşlar
Annemlerin komşusu tüp bebekle ikiz çocuğa sahip olduktan kısa bir süre sonra kendiliğinden hamile kaldı.Tabii biraz da tüp bebek nedenine bağlıdır .Dalga geçmeyi gerektirecek bir konu değil bu canım ben burda tüp bebek tedavisi gorupde tedavi olmadan hamilelik kalınıyor mu var mi öyle birşey onu öğrenmek istedim insanların hasas noktalarını alay konusu yapmayalım lütfen ve ayrıca ben burda erkek arkadaşımla şöyle böyle oldu deyip de gereksiz bir sorun sormadım
Inşallah bende hamiledirim benim öğrenmek istediğimde buydu iste isteAnnemlerin komşusu tüp bebekle ikiz çocuğa sahip olduktan kısa bir süre sonra kendiliğinden hamile kaldı.Tabii biraz da tüp bebek nedenine bağlıdır .
Doğumdan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor... belki hamilesiniz dır test yapin
Olabilirsiniz tabi benim günüm 2 gün gecmisti o zaman hamile olduğum testte çıkmıştı . Kaç tüp bebek denemesinde hamile kalamayip sonra kendiliğinden hamile kalanlarda var . Hayırlısı olsun inş
Konu yeri burası değil ki ama,dert bölümü burası,bu da dert değil.
Her gün gerçekten hamile miyimler uçuşuyor ,Lothbrok a katılıyorum
Mune @Margarikotin
Kesinlikle katılıyorumBu ne böyle ya su yorumlarin haline bak.kkdaki bazi kadinlar kendini nerede görüyor acaba? Konunun yeri bdv degilse bildirim yapin taşınsn. Sizin isiniz degil adminlik yapmak.
Kimine gore hamilelik derttir kimine degildir. Kadin konunun yerini bilmiyor belki ?
Tovbe Rabbim ya
Konu sahibi sen takma boyle sacma yorumlari. Hamilelikle ilgili sayfalara gir orada alay etmeden derdini dert bilerek yardimci olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?