Hamile olabilir miyim

yagmur7968

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
3.310
4.914
83
46
Merhabalar arkadaşlar. bu saatte beni uyutmayan hamilelik şüphesi :(korundugumuz için yumurtlama günü hesaplamamistim hiç .Ama bazı sıkıntılar im var bel agrisi sol kasıkta batma ayağa kalkınca kalcama kramp saplanmasi ve ağzıma acı su gelmesi gibi . Ayın 28inde hastalandım şuan 18.gundeyim başlangıç tan yumurtlama sıkıntısı olabilirmi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mı?

Merhabalar arkadaşlar. bu saatte beni uyutmayan hamilelik şüphesi :KK43:korundugumuz için yumurtlama günü hesaplamamistim hiç .Ama bazı sıkıntılar im var bel agrisi sol kasıkta batma ayağa kalkınca kalcama kramp saplanmasi ve ağzıma acı su gelmesi gibi . Ayın 28inde hastalandım şuan 18.gundeyim başlangıç tan yumurtlama sıkıntısı olabilirmi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mı?
Hamile olsan bile bunu henuz anlayamazsinki adetine daha minimum 10 gun var adetine bi kac gun kala yada bi iki gun gecince anlayabilirsin

Merhabalar arkadaşlar. bu saatte beni uyutmayan hamilelik şüphesi :KK43:korundugumuz için yumurtlama günü hesaplamamistim hiç .Ama bazı sıkıntılar im var bel agrisi sol kasıkta batma ayağa kalkınca kalcama kramp saplanmasi ve ağzıma acı su gelmesi gibi . Ayın 28inde hastalandım şuan 18.gundeyim başlangıç tan yumurtlama sıkıntısı olabilirmi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mı?
Yüksek ihtimalle yumurtlama belirtisidir. Gebelik oluşup belirti vermesi için biraz erken

Evet çok erken psikolojik olabilir dediğiniz gibi yada yumurtlama ama geri çekme ile hamile kalanları ilk defa duydum küçüğü üç yaşında üç çocuğum var korku sardı bu ay ilk işim spiral taktirmak olucak inşallah. hepinize teşekkür ederim içim rahatladı biraz.

Yumurtluyorsun cnm korunuyorsan korkma

Arkadaşlar benim rahatsizliklsrim yumurtlama gününden beri devam ediyor halsizlik uyku migde bulantı larim arttı normalde adet olucagim gün bulantim olur sonra hemen adet olurum. bel kasik ağrılar i da kesilmedi.cok korkuyorum ayın 28nde olmuştum hadi 4gun gün önce olsam 4gunum var inşallah olurum :(

Back
X