Hamile olabilir miyim?

Eminedamlaacar

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
28
20
8
38
Merhabalar aranıza yeni katıldım bir sorum olucak bu ay klomen tedavisi gördüm geçen hafta da çatlatma iğnesi yapıldım. Kaşık ve bel ağrısı var,ruh halimde bağzı değişiklikler var örn;aşırı uyuklama gibi acaba hamile olmuş olabilirmiyim. Bir de ne kadar sonra test yapsam

Canim klomenin yan etkileride olabiliyo bazen, bahsettigin belirtiler adet belirtileride olabilir. En kesin sonuc kan testinde belli olur. Gecikme olduktan sonra baktirabilirsin kan testine. Eger hamissen simdiden hayirli olsun:)

Adet geçmeden belirtiler olmaz.sadece kandan öğrenebilirsiniz.kadınların en büyük yanılgısı belirti aramak .belirtilerde adet belirtisiyle aynı olur üzülmemek için adet zamanınızı bekleyin direk kan testi yaptırın.

ÇAtlatma iğnesinden 14.günü test yap canım çünkü 14.güne kadar ilaç etkisi oluyo ama tüm kalbimle diyorum inşallah hamilesindir

Bekle canim, biliyorum sabretmesi zor hele ki cok istiyosan ama yapicak bisey yok. Hakkinizda hayirlisi olsun

iğneden 12/13 gun sonra testte cıkabılır. ınsallah hamılesındır cnm belırtılerın bu yonde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…