Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lale5446

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
19
1
1
30
Merhaba hanımlar. Eşimle artık çocuk istiyoruz ve 17 gündür korunmuyoruz. 12. Günde pembe bir akıntı oldu ve bi kaç gün sonrasındada adet ağrısı gibi ağrım oldu bu zaman içerisinde kabızlık ve ishal de oldum sürekli akıntım da oluyor ve 2 günüdürde çok hafif daralma nefes alırken falan oldu hamileliğin ilk dönemlerinde bunların olabileceğini duymuştum sizcede hamile olabilir miyim?

Adet Belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olduğu için buradan birşey söyleyemeyiz. Adetinize ne kadar kaldı?

Benım adete 3 gun kala kasık ağrım oldu .
Yerleşme kanamam falan olmadı .

Adet geçtikten sonrada kasık ve bel ağrısı oldu .

Herkesın hamıleleık belirtisi farklıdır. İnşallah hamılesındır.

İnş canım teşekkürler ilk sefer de tutmayana bilir hayırlısı artık ne zman nasipse şuan idrar testi yapsam çıkmaz demi canım

Ben bat bekle derim. bat günü gelmezse kırmızı yap ya da bat sabahı ilk idrarla yap. Erken öğrenmen çok birşey değiştirmiyor açıkcası ama ben bilmeden bekleyerek huzursuz yaşayamam dersen kan ver kesin sonuç alırsın.

İnş canım teşekkürler ilk sefer de tutmayana bilir hayırlısı artık ne zman nasipse şuan idrar testi yapsam çıkmaz demi canım
Ben bata 4 varken ögrendım . Ama yine de bekledım .
Hatta bat 3 gun geçti öyle kan testı veridm :)
Bence bekle batın geçmesini ..
Zaten hamilelik hep beklemeyi öğretiyor .
Sen sanıyorsun kı ohh hamıle olayım tamam.. Şimdi yok kesesı gözükcekmı yok kalp atışı duycazmı beklee bekklee bekleee :olamaz:

Erken öğrenmek çok zor :KK51:

Evet canım doğru peki bu yaşadığım şeyler hamilelik belirtisi olabilir mi buna benzer şeyler yaşayan varmı aranızda

Ben bata 4 varken ögrendım . Ama yine de bekledım .
Hatta bat 3 gun geçti öyle kan testı veridm :)
Bence bekle batın geçmesini ..
Zaten hamilelik hep beklemeyi öğretiyor .
Sen sanıyorsun kı ohh hamıle olayım tamam.. Şimdi yok kesesı gözükcekmı yok kalp atışı duycazmı beklee bekklee bekleee :olamaz:

Erken öğrenmek çok zor :KK51:

Evet canım doğru peki bu yaşadığım şeyler hamilelik belirtisi olabilir mi buna benzer şeyler yaşayan varmı aranızda

İlk defa korunmadan bu ay denedik bizde. Dediğin belirtilerin çok çook daha fazlasını yaşadım gerçi benimde reglime 2 var daha ama testte(erken gebelik testleri) negatif çıktı benim. Psikolojik olarak bedenimiz böyle oyunlar oynayabiliyor. Bat ı bekle bence..

Canım bata yazmışsın da ne demek anlayamadım
Beklenen adet tarıhı :KK48: Bat demek ya bata 4 varken yazdım .
Bak aşağıda ben gördüm ama çoğu kişi göremedı :)
Gittikçe koyulaştı benımkı
bat 4.webp

İlk defa korunmadan bu ay denedik bizde. Dediğin belirtilerin çok çook daha fazlasını yaşadım gerçi benimde reglime 2 var daha ama testte(erken gebelik testleri) negatif çıktı benim. Psikolojik olarak bedenimiz böyle oyunlar oynayabiliyor. Bat ı bekle bence..

Beni pembe leke gelmesi ve adet ağrısı gibi ağrı olması heyecanlandırdı açıkçası. İki gündür de arada nefes darlığı gibi şeyler yaşadım sende de oldu mu

Back
X