Amin inşallah çok istiyoruzBenımde gebelik belirtilerim arasında gaz ve şişkinlik vardı ..
Rabbım gebeliğin varsa hayırla , sağlıkla sıhhatle devam etmesını nasip etsın .
merhaba, gaz ve şişkinliğin nezaman başlamıştı?Benımde gebelik belirtilerim arasında gaz ve şişkinlik vardı ..
Rabbım gebeliğin varsa hayırla , sağlıkla sıhhatle devam etmesını nasip etsın .
Adete 4 gun kala başladı .merhaba, gaz ve şişkinliğin nezaman başlamıştı?
benim 10 gün var reglime ama gaz sıkışması yaşıyorum. kasıklarım çok ağrıyor. başkada belirtim yok şuanlık. senin nezaman başladı belirtilerin?
merhaba, gaz ve şişkinliğin nezaman başlamıştı?
benim 10 gün var reglime ama gaz sıkışması yaşıyorum. kasıklarım çok ağrıyor. başkada belirtim yok şuanlık. senin nezaman başladı belirtilerin?
Var hayırlı olsun .Arkadaşlar bakar mısınız 1 numaralıyı akşam yaptım 2 numaralıyı da sabah ilk idrarımla var mı sizce
geçen hafta sızlama gibiydi. Bu iki gündür sağ tarafımda batma şeklinde oluyor. Hafta sonuda bi kaç defa hafi baş dönmesi yaşadım. yada kendimi çok dinlediğim için psikolojik bilemiyorumMerhaba canım benimde reglime 10 gün var bendede aynı adet olacakmısım gibi agrılar var gögüs uclarıma dokununca acıyor. Senin agrıların batma tarzındamı yoksa kasıkların sızlıyormu
Canım hayırlı olsun bebişin var gibi çünkü benimde silikti hatta iki gün geçmişti silikti sonra biraz daha geçti kop koyu çıktı sende bugün yine yap istersenArkadaşlar bakar mısınız 1 numaralıyı akşam yaptım 2 numaralıyı da sabah ilk idrarımla var mı sizce