bazen içtiğin ilaçlar vs geçikmeye sebep olabilir. birkaç gün daha bekle testi tekrarla inşallah hamilesindir.Kızlar merhaba ben bugün 9. Günüm adetim gecikti dün akşam sulu bişekilde kırmızı leke geldi ve bugün öğleden sonra gittim kan verdim fakat değerim 0.100 cıktı gebelik yok yani döllenme çok geç olduysa çıkmaz dediler ama o da çok ufak bi ihtimal zor dediler bu şekilde olup hamile olan var mı acaba çünkü saha önce hiç bu şekilde bir gecikme yaşamadım.
kanda gebelik testini hangi gün verdiniz , yani transferden sonra ? eğer 12. gün ise sonuç doğrudur. ancak bazı durumlarda gebelik varken bile kanama olabiliyor bazı doktorlar buna tutunma kanaması diyorlar. siz bir kaç gün dinlenin ve doktorunuzu dinleyin bence.bazen içtiğin ilaçlar vs geçikmeye sebep olabilir. birkaç gün daha bekle testi tekrarla inşallah hamilesindir.
Biz 1 yıl korunmadık sonrasında eşimde sperm azlığı ortaya çıktı. 3 yıllık evliyiz .aşılama yapılabilmesi için tedavi oluyoruz.Biraz zamana bırakıp çokça şükretmek lazım.Lütfen moralini bozmaInşallah açıkçası çok moralim bozuldu 9 aydır korunmuyoruz bu ay çok ümitlendim normalde duzenliyimdir ilk defa bu kadar gecikti rabbim büyüktür.
kanda gebelik testini hangi gün verdiniz , yani transferden sonra ? eğer 12. gün ise sonuç doğrudur. ancak bazı durumlarda gebelik varken bile kanama olabiliyor bazı doktorlar buna tutunma kanaması diyorlar. siz bir kaç gün dinlenin ve doktorunuzu dinleyin bence.[/QUOTEbugun verdim kan tahlilini ve bugün 9.gun gecikmenin ama kanda mutlaka çıkar diyende var yani 0.100 çok düşük bi değer ama lekenleme olunca umutlanmıştım yerleşmedir diye
Açıkçası elde değil kan tahlilini çok güveniyordum evdeki testleri takmadım kafama ama lekeleme beni çok umitlendirmistiBiz 1 yıl korunmadık sonrasında eşimde sperm azlığı ortaya çıktı. 3 yıllık evliyiz .aşılama yapılabilmesi için tedavi oluyoruz.Biraz zamana bırakıp çokça şükretmek lazım.Lütfen moralini bozma
Evet o yüz den çok umutlanmıştım inşallah yerleşme kanamasidir ama o zamannkanda cikmaz miydi acaba yerleşme yeni olduğu için cikmamis olabilir mjaynen yerleşme kanamasıdır umarım. siz yine ağır işler yapmayın dinlenin. evet değer çok düşük ama yine de allahtan ümit kesilmez. bazı gebelikler de kanamada oluyor çünkü
Yerleşme kanaması yeni oldu ondan cikmamais olabilir mi kandabazen içtiğin ilaçlar vs geçikmeye sebep olabilir. birkaç gün daha bekle testi tekrarla inşallah hamilesindir.
Yerleşme kanaması diye düşünüyordum yeni oldu acaba yeni olduğu için kanda çıkmamış olabilir mikanda gebelik testini hangi gün verdiniz , yani transferden sonra ? eğer 12. gün ise sonuç doğrudur. ancak bazı durumlarda gebelik varken bile kanama olabiliyor bazı doktorlar buna tutunma kanaması diyorlar. siz bir kaç gün dinlenin ve doktorunuzu dinleyin bence.
Siz 12. Gün yine kan verin. Tam sonucu alırsınızYerleşme kanaması diye düşünüyordum yeni oldu acaba yeni olduğu için kanda çıkmamış olabilir mi
Teşekkür ederim inşallah olumlu olur ama ben bugün tamamen ümidimi yitirdim çünkü perşembe günü kendi doktoruma gidicem insallahSiz 12. Gün yine kan verin. Tam sonucu alırsınız
Rica ederim inşallah iyi sonuç alırsıniz. Beni de haberdar edin lütfenTeşekkür ederim inşallah olumlu olur ama ben bugün tamamen ümidimi yitirdim çünkü perşembe günü kendi doktoruma gidicem insallah
Tabiki yazicam insallahRica ederim inşallah iyi sonuç alırsıniz. Beni de haberdar edin lütfen
Canim merhaba bugun gittim doktora ama malesef sonuç negatif adet söktürücü verdi ama kullanmakta kararsız kaldimRica ederim inşallah iyi sonuç alırsıniz. Beni de haberdar edin lütfen
Inşallah canım yok zaten ulturosonla baktı göremedi keseyi ama ben doğal yöntemlerle adet olmaya calısıcam ama moralim 0 en unutmadığım aydı nasip değilmiş diyorum birtek eğer hala olmazsam kan tahlilimde yükselişe geçerse dış gebelik şüphesi olur dedi beklicem artık ne zor sureclermisbirkaç gün daha bekleyin ama doktor adet söktürücü verdiyse sonuç olumsuzdur.İnsaalah çok daha güzel haberlerinizi alırız burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?