Hamile olabilir miyim

Suhedadyms

Sev Çünkü Sevmek En kolayy🎈
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
84
61
18
26
Merhabalar benim adetim gecikdi 2 gun geciktiginde kanda gebelik testi yaptim sonuc negatif bthc 5 in altinda cikti suan 11 gundur gecikiyorum sizce tekrar gebelik testi yaptirayim mi kimileri erken oldugundan cikmiyabilir diyor yada biraz daha mi beklesem bu arada polikistik overim var doktor olmazsa tedaviye basliyalim dedi henuz erken oldugu icin dusunmiyorum sizce bu cok engel olur mu ?

Bence 11 gün geciktiyse kesin yaptır.. erken yaptırdığın için test çıkmamış olabilir..

Polikistik overim demişsin demek ki adet duzensizligin var olmaması normal de olabilir kanda cikmadiysa sanmam daha çıkacağını yine de aklında kalacağına evde erken gebelik testi yapabilirsin. Eğer çocuk düşünüyorsan tedaviye başla tabi niye erken diyorsun ki isterken?

Merhabalar benim adetim gecikdi 2 gun geciktiginde kanda gebelik testi yaptim sonuc negatif bthc 5 in altinda cikti suan 11 gundur gecikiyorum sizce tekrar gebelik testi yaptirayim mi kimileri erken oldugundan cikmiyabilir diyor yada biraz daha mi beklesem bu arada polikistik overim var doktor olmazsa tedaviye basliyalim dedi henuz erken oldugu icin dusunmiyorum sizce bu cok engel olur mu ?
Eğer pko varsa 11 gün geçmesi normal. Bende 20 gün geçtiği bile oluyor :KK43:. Tedaviye başlamadan önce hormon değerlerine baktir bence. 😊

Pko olupta gebe kalamayan bir kac tanidigim var. Bu tamamen sans engel olabilirde olmayabilirde doktora kulak vermekte fayda var. Olmayinca cok daha buyuk sikinti.

Eğer pko varsa 11 gün geçmesi normal. Bende 20 gün geçtiği bile oluyor :KK43:. Tedaviye başlamadan önce hormon değerlerine baktir bence. 😊
Baktirdim zaten hormanlarim cok dusuk evlenmeden once dr zaten eger hakile kalamazsan tedaviye baslariz demisti bakalim suan icin yolunda birakiyorum herseyi hayirlisi olsun 🤷

Baktirdim zaten hormanlarim cok dusuk evlenmeden once dr zaten eger hakile kalamazsan tedaviye baslariz demisti bakalim suan icin yolunda birakiyorum herseyi hayirlisi olsun 🤷
Amin. Inşallah. Şuan 11 gün geçti benimki. 1.5 yıldır olmuyor. Sağlık ocagindayim lan vericem. Olur inşallah dua edin :)

Bende aynu durumdan muzdaripim bugün sonuc 3 cıktı adetime 3 gün var kafam karisti .. Cuma kan testi yaptır olmadi ben tekrar yaptrcam istersen idrar testi yap.

Bence 11 gün geciktiyse kesin yaptır.. erken yaptırdığın için test çıkmamış olabilir..
Merhabalar benim adetime 12 gün hala peçeteye pembe sonda kahve lekeler geldi 5 gün sürdü sonra adet olucahım tarihte gelmedi adetim suan adet tarihim 23 gün geçti bi önceki adet tarihime göre hesaplarsam 55 gün oldu. İlk 5. Gün kan testi 1.20 düşük 10 gün sonra 13. Gün yine test 1.20 bugün 55 inci gün Doktora gittim kist yok sonuçlar temiz Yumurtalarım çatlamış gözüküyor dedi gebelik yok dedi ama yine lan testi istedi sizce hamile olabilir miyim

Back
X