Hamile olabilir miyim

aysegulkk

Tatlı hayaller
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
60
33
88
33
Kızlar benim çocuğum olmuyor eşimden dolayı tüp bebek olması gerekiyor tedaviye başladık 3 aylık ilaç verdiler son ayında şimdi ilaçları kullanıyor. Bu ay benim adetim bittikten bir gün sonra ilişki oldu ve bir hafta sonra bende biraz fazla akıntı ve ani baş dönmesi oldu,daha sonra lavaboya gittim silindikten sonra en son peçeteye çok az kanlı şeffaf birşey geldi,birde o zamandan beri belimde değişik bir ağrı var. Sizce hamile olma ihtimalim var mı acaba çokta umitlenmek istemiyorum ama bir yandan da çok merak ediyorum. Lütfen bilgilerinizi paylaşın hepinize sevgiler 😘😘

Yumurtlama olabilir hamilelikte oluyor ama emin olmak için test yapmalisiniz belirtiler herkese göre degisir

Test bugün aldım ama henüz yapmadım acaba erken mi diye kararsızım daha adetime bir hafta var ☺️

Kızlar akşam test yaptım ikinci çizgi çok hafif var hamilemiyim sabahı edemicem meraktan lütfen yardım
82BA6BCE-414F-4223-B51C-90BC6FEB1A45.webp

Test bugün aldım ama henüz yapmadım acaba erken mi diye kararsızım daha adetime bir hafta var ☺
Mecbur sabretmeniz gerekecek adet gecince kesin sonuc oluyo cunku🤗erken gebelik testide var aslinda onunlada bakabilirdiniz belki cikabilir ondada. ins hamissinizdir tüpe gerek kalmadan🙏🤗

Mecbur sabretmeniz gerekecek adet gecince kesin sonuc oluyo cunku🤗erken gebelik testide var aslinda onunlada bakabilirdiniz belki cikabilir ondada. ins hamissinizdir tüpe gerek kalmadan🙏🤗
Ayy inşallah öyle olsa keşke.. Ama riskli olduğu için de bekleyince kaybederim diye korkuyorum bir yandan da böyle offf çok zor 😢😢

Ne sıkintiniz var canim bizimde olmuyor cok zor ama dert etme Allah isterse olmiycak bisey yok
Tabiki öyle canım verecek olan Rabbim o dilerse taşta gül biter. Eşimde sperm kalitesi düşük canım. Allah'ım seninde bizimde olmayan herkesin gönlünü yerde koymasın,heveslerimizi kirmasın inşallah 🤲😇

Tabiki öyle canım verecek olan Rabbim o dilerse taşta gül biter. Eşimde sperm kalitesi düşük canım. Allah'ım seninde bizimde olmayan herkesin gönlünü yerde koymasın,heveslerimizi kirmasın inşallah 🤲😇
Amin canim benim Rabbim o tedavilere girmeden nasip eder insallah isteyen herkese🙏

Back
X