Bi önceki adetim 1 kasım sonraki geçtiğimiz hafta 21 Aralıkdı evet sadece tiroidim mevcut doktorum hormonlarımın şu an çocuk için uygun bi sakıncası olmadığı söyledi. Daha yeni bittiği için açıkçası ondan şüphelendimcanim bazen öyle bi belirtiler oluyorki aha kesin bu sefer hamilyim diyorsun ama sonrasi hüzün.. eger agri hisediyorsan adet agrisi gibi ozaman adet yoldadir demek.. bi kac gün daha bekle test yap.. tek tiorid mi var sende ?
Çok şükür inşallah bizimde bi yavrumuz olurAdetim 2 gün gecikmişti şiddetli kasik agrım karın agrım oldu öylesine bi test yaptım çizgiyi gördüm 2.5 yılın ardından çok şükür
Kahvemsi renkteydi yaklaşık 5 gün önce oldu şu an yok daha bugün test yaptım ama negatifLeke pembe miydi kahve mi
Inşallah kimisinin sancısını oluyor benim 7 haftaya kadar devam etti şiddetli ağrılarımÇok şükür inşallah bizimde bi yavrumuz olur
olur tabiiki kizlar stress yapmayin neden olmazsin ki? tip cok ilerlerdi artik. ve sadece tiorid varmis bende pko var mesela kistlerle savaiyorum kilolarla savasiyorumÇok şükür inşallah bizimde bi yavrumuz olur
O zaman yoktur test çıkıyor istersen kan tahlili ver.Kahvemsi renkteydi yaklaşık 5 gün önce oldu şu an yok daha bugün test yaptım ama negatif
Evet bende Bayadır araştırıyorum kişiden kişiye belirtiler ve hassasiyetler değişebiliyorInşallah kimisinin sancısını oluyor benim 7 haftaya kadar devam etti şiddetli ağrılarım
olur tabiiki kizlar stress yapmayin neden olmazsin ki? tip cok ilerlerdi artik. ve sadece tiorid varmis bende pko var mesela kistlerle savaiyorum kilolarla savasiyorumhaha.. sabir .. ve daha yeni evliymissin evlilgiin tadini cikar kafandan cikar bebegi bak naisl geliyor o bebis yasin kac bu arada
Troit kanseri arkadaşım vardı işin tedavisi gördü çocuğu olmuş yeni bunlara kafanı takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?