Hamile olabilir miyim

Sekerportakaliiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
10
0
1
26
Merhaba kızlar en son ilişkim 2 ay önce oldu ve 2 aydır düzenli adet görüyorum 2 de gebelik testi yaptım evde negatif çıktı. Ama ara ara kanamalar oluyor yerleşme kanaması olabilir mi? Ve karnımın şiştiğini hissediyorum sizce hamile myim ?

Adet görüyorsan hamile değilsindir. İstisnai durumlar oluyor elbette ama sanmıyorum. Test de yapmışsın zaten. Hamile olsaydın pozitif çıkardı şimdiye kadar. 2 ayda karında belirgin şekilde şişlik olmaz. Yaşının 20 olduğuna bakarsak evli olmadığına bakarsak korkma yavrucum hamile değilsin gönül rahatlığıyla dikkatli bir şekilde hareket edebilirsin ama daha çok küçüksün. Bilinçsizce davranmamanı öneririm.

Korunuyoruz aslında ama bir kere korumamıştık ondan korkuyorum

Bence hamile olabilirsin . Ben 27 yaşında evliyim ve bir çocuk annesiyim. Eşimle sevgililik dönemimizde ben de senin gibi korunmadan ilişkiye girmiştim 3 ay adet gördüm düzenli bir şekilde fakat ara kanamalarım da oluyordu. Ben ara kanamalarımı rahim kalınlaşmasındandır diye yorumlayıp pek umursamamıştım. Testler de yapmıştım negatif çıkıyordu. Şüphelerimizden dolayı kadın doktoruna gittim ve hamile olduğum ortaya çıktı. Ve şu an evliyiz
Sen de bence hemen doktora git

Nasıl ya adet olduğun ve testler negatif çıktığı halde gerçekten hamile miymişsin

Yerleşme Kanaması Hesaplayıcı • burdan bakabilirsin yerleşme kanaması olup olmadığına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karın şişliği belirtti değil. Ara ara kanama nasıl önemli olan o. Bazı hastalıklarda dan olabilir kist vs. O yüzden çareniz doktorlarda bence bi görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…