- 8 Nisan 2018
- 1.021
- 367
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Son ilişkiden hamile kaldıysanız 6 gün sonra yaptığınız testte çıkmaz.İlişkiden en az 10 gün geçmesi gerekiyor 10 günde bile çıkmayanlar oluyır en garanti ilişki sonrası 12 gün hatta adet gecikmesini beklemeniz.Allah gönlünüze göre versinŞubat 13de histereskopi oldum polip için ondan sonra hiç hasta olmadım her günü değerlendirdik 3 gün önce (13mart) erken gebelik yaptım bişey yoktu son ilişki tarihi 7 mart. 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor batıyor bacaklarıma vuruyor halsizim acaba son yaptığımız mı tuttu öyle olsa bile erken testte çıkmaz mıydı?
bat ne zaman ?Şubat 13de histereskopi oldum polip için ondan sonra hiç hasta olmadım her günü değerlendirdik 3 gün önce (13mart) erken gebelik yaptım bişey yoktu son ilişki tarihi 7 mart. 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor batıyor bacaklarıma vuruyor halsizim acaba son yaptığımız mı tuttu öyle olsa bile erken testte çıkmaz mıydı?
Birliktelikten 11-12 gün sonra kanda 17 gün sonra da kaset şeklinde ki idrar testinde çıkıyorŞubat 13de histereskopi oldum polip için ondan sonra hiç hasta olmadım her günü değerlendirdik 3 gün önce (13mart) erken gebelik yaptım bişey yoktu son ilişki tarihi 7 mart. 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor batıyor bacaklarıma vuruyor halsizim acaba son yaptığımız mı tuttu öyle olsa bile erken testte çıkmaz mıydı?
Bat ne oluyor son adet tarihim mi 5 şubattıbat ne zaman ?
O zaman erken gebelik testinde çıkmaması normal varsa bileBirliktelikten 11-12 gün sonra kanda 17 gün sonra da kaset şeklinde ki idrar testinde çıkıyor
Adet olmuyorum ki zaten yumurtlama günümüde tutturamadım operasyon sonrası hala hasta olmayı bekliyorumSon ilişkiden hamile kaldıysanız 6 gün sonra yaptığınız testte çıkmaz.İlişkiden en az 10 gün geçmesi gerekiyor 10 günde bile çıkmayanlar oluyır en garanti ilişki sonrası 12 gün hatta adet gecikmesini beklemeniz.Allah gönlünüze göre versin
En erken kan testi nde çıkar oda 12 gün sonra falan kesin sonuç verirO zaman erken gebelik testinde çıkmaması normal varsa bile
Ovulasyon testiyle takip edebilirsiniz ben o şekilde hamile kaldımAdet olmuyorum ki zaten yumurtlama günümüde tutturamadım operasyon sonrası hala hasta olmayı bekliyorum
Çok kafaya taktığım için eşim artık akışına bırak alma dediOvulasyon testiyle takip edebilirsiniz ben o şekilde hamile kaldım
En iyisi öyle yapmak hasta da olamıyorum ne yapsam bilemedimEn erken kan testi nde çıkar oda 12 gün sonra falan kesin sonuç verir
1 ayı geçmiş ameliyet olduğunuz ve regl olmamışsınız,ne zaman yumurtlama olduğunu da bilmiyorsunuz o yüzden dedim son ilişki sonrası en az 12 gün diye.Keşke ovulasyon testiyle tekip etseydiniz.Belki de yumurtlama daha olmadı önümüzde ki günlede olacak,belki de dün oldu ve değerlendiremediniz.O yüzden dedim testle takip etmek daha iyi olurdu.Ameliyat dolayısıyla döngüler sapmış olabiliyor o zaman da yumurtlama zamanı hiç tahmin edilemiyor.İnşAllah hamilesinizdir,minişiniz sizledirAdet olmuyorum ki zaten yumurtlama günümüde tutturamadım operasyon sonrası hala hasta olmayı bekliyorum
Stres yönetimi de çok önemli o sebeple de adet olamıyor olabilirsin ama kesinlikte ovulasyon testi kullanmalısınÇok kafaya taktığım için eşim artık akışına bırak alma dedi
Amin inşallah1 ayı geçmiş ameliyet olduğunuz ve regl olmamışsınız,ne zaman yumurtlama olduğunu da bilmiyorsunuz o yüzden dedim son ilişki sonrası en az 12 gün diye.Keşke ovulasyon testiyle tekip etseydiniz.Belki de yumurtlama daha olmadı önümüzde ki günlede olacak,belki de dün oldu ve değerlendiremediniz.O yüzden dedim testle takip etmek daha iyi olurdu.Ameliyat dolayısıyla döngüler sapmış olabiliyor o zaman da yumurtlama zamanı hiç tahmin edilemiyor.İnşAllah hamilesinizdir,minişiniz sizledir
Hep stresten benceStres yönetimi de çok önemli o sebeple de adet olamıyor olabilirsin ama kesinlikte ovulasyon testi kullanmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?