Hamile olabilir miyim?

Bnce belirtiye sade siskinlige takilma. Ondan anlayamazsin iki aylik bebiste oyle karnin hemen belli olmuyor ama agri vesaire bulanti vucudunda diger aylarda olmadigin degisik bir belirti olabilir
İşte hiçbir belirtim yok bende ona üzülüyorum sadece çok kısa kasık ağrım oldu oda geçti bari bi şişkinlik bir şey olsa keşke

İşte hiçbir belirtim yok bende ona üzülüyorum sadece çok kısa kasık ağrım oldu oda geçti bari bi şişkinlik bir şey olsa keşke
Kafani dagitmaya calis bu konuyu dusunmemeye. İnan bana nezamanki bebek dusuncesini kafandan cikariyosun ozaman hamile kaliyosun burda bircok kisidende boyle duydum. Beynimizi rahatlatabildikmi gerisi kendiliginden geliyor bazen

Kafani dagitmaya calis bu konuyu dusunmemeye. İnan bana nezamanki bebek dusuncesini kafandan cikariyosun ozaman hamile kaliyosun burda bircok kisidende boyle duydum. Beynimizi rahatlatabildikmi gerisi kendiliginden geliyor bazen
Doğru söylüyorsun canım çok teşekkür ederim o kadar içimi rahatlattın ki Allah senden razı olsun

Peki regl benzeri bişey yaşadınız mı hamilelik döneminizde
Hayir yasamadim ama yukarda bir arkadas mi yazmisti yoksa annenizin soyledigini mi soylemistiniz tam hatirlayamadim, belirti olurdu diye, olmadigini soyluyorum iste ben de ☺️ O kadar belirtim yoktu ki, kesin bu bebek dustu diyip 2,5-3 aylik hamileyken tekrar test yapmistim 😂😂😂

Hayir yasamadim ama yukarda bir arkadas mi yazmisti yoksa annenizin soyledigini mi soylemistiniz tam hatirlayamadim, belirti olurdu diye, olmadigini soyluyorum iste ben de ☺️ O kadar belirtim yoktu ki, kesin bu bebek dustu diyip 2,5-3 aylik hamileyken tekrar test yapmistim 😂😂😂
Ayyy ne güzel ama rahat hamilelik geçirmişsinizdir 😂😂😂

Herkese cümleten selamünaleyküm hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar bundan 2 ay önce eşimle çocuk bekliyorduk ancak adet gördüm. 2. Ay Adetim çok erken geldi ve ilk başta az gelip kesildi sabaha yine gelmişti ama hala içimde bir his var acaba üstüne görme olmuş olabilir miyim? İnternette araştırdığımda üstüne görme daha az geliyormuş adetten ve bir pedi dolduracak kadar gelirse adet kanamasıymış ama yine de bir ümidim var 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor ancak sanki bu sefer içimde bir his var sizce mümkün olabilir mi biri gerçekten beni bu konuda aydınlatabilir mi şimdiden teşekkürler
Aleykümselam cnm..Moralinde bozulsun istemem ama 2 ay geçmiş iki ayda olsa az az da olsa gelmiş bana gebelik yoktur gibi geliyor.insallah en kısa sürede gebe kalirsin

Aleykümselam cnm..Moralinde bozulsun istemem ama 2 ay geçmiş iki ayda olsa az az da olsa gelmiş bana gebelik yoktur gibi geliyor.insallah en kısa sürede gebe kalirsin
Banada öyle gelmeye başladı... Moralimi artık bozmayacağım. Nasip değilmiş diyelim herşeyde bir hayır vardır Allah korusun bebeğimi düşürmektense hamile kalamam çocuk esirgemeye başvururum canım çok teşekkür ederim ❤️

Banada öyle gelmeye başladı... Moralimi artık bozmayacağım. Nasip değilmiş diyelim herşeyde bir hayır vardır Allah korusun bebeğimi düşürmektense hamile kalamam çocuk esirgemeye başvururum canım çok teşekkür ederim ❤️
Vardır Rabbimin bir bildiği ..düşünmeye çalışın kendinizi rahatlatın belki beklemediğiniz bir an gebe kalırsınız bu şekilde çok oluyor..Allah hayırlısını ve sagliklisini versin benimde dileğim hep o

Karın şişmez sanırım ama dediklerim olurdu. Ben burada gördüm 3 4 aylik olunca hamile oldugunu öğrenenleri. Doktorlar da boyle bir sey mumkun degil diyor. Sohbet ederken ilgi çekici olsun diye boyle anlatılıyor olabilir diyor biri. Ben kendim yasamadim, yasayan birinden yakin zamanda dinledim ama açikcasi guvenmedim. Yine de burada bana oldu diyene saygi duyarim olmuştur. Ama çok yüksek ihtimal degil bence.
Merhaba canım. Bugün gebelik testi yaptım ve negatif. Saat 6 civarı da reglim geldi 3 gün gecikmişti bende heyecanlanıp hemen test yaptım ama hüsran. Ben böyle şeyleri merak ettiğim için söylemek istedim belki benim gibi merak edenler olmuştur diye. Gebe değilim yine yasak bitimi doktora gideceğim sorun ne öğrenip ona göre tedavi olacağım. Bir doktorla telefonda konuştum. Adet sanılan üstüne görme maksimum 2 ay olur dedi. 3. Ay üstüne görme durumu çok çok zordur ve gelen kan büyük ihtimalle gebeliğin sonlandığını düşüğün gerçekleştiğini gösteren kanama olur dedi muhakkak doktora görünülmesi gerekir dedi bir de gebeliğin bittiğini göstermeyip bir sorun olduğunu da gösterebilirmiş öğrendiğim kadarıyla. Benim sorunum ne olabilir diye sorduğumda büyük ihtimalle rahim genişliği olabilir dedi o da rahim ağzı çok geniş olduğu için bebek tutunamayıp düşüyormuş ya da oluşamıyormuş bile ancak tedavisi varmış en kısa sürede tedavim olacağım. Allahım isteyen herkesi çocuk sahibi yapar inşallah Allaha emanet olun 🎀💗

Back
X