Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın veya sonraki gün bi tekrarlayın derim.Kızlar adetim 2 gün geçiyor ve test yaptım ilk önce testi yaptığımda silik Bi çizgi çıktı belliydi ama bakınca sonra da 2 3 saat sonra kayboldu sizce ne demek?
Kızlar adetim 2 gün geçiyor ve test yaptım ilk önce testi yaptığımda silik Bi çizgi çıktı belliydi ama bakınca sonra da 2 3 saat sonra kayboldu sizce ne demek?
Yarın veya sonraki gün bi tekrarlayın derim.
Evet canım da Bi de ben fotoğraflarını paylaşmak istiyorum ona göre daha anlaşılır olur nasıl yapabilirim yardımcı olur musun acaba?Yarın veya sonraki gün bi tekrarlayın derim.
Yazı kutucuğu üstündeki resim işaretini tıklayıp yukleyebilirsinizEvet canım da Bi de ben fotoğraflarını paylaşmak istiyorum ona göre daha anlaşılır olur nasıl yapabilirim yardımcı olur musun acaba?
Deniyorum ama olmuyo canım bende tıklamıyo orayaYazı kutucuğu üstündeki resim işaretini tıklayıp yukleyebilirsiniz
Deniyorum ama olmuyo canım bende tıklamıyo oraya
Uygulamadan olmuyo Google dan girin kk ya ordan deneyinDeniyorum ama olmuyo canım bende tıklamıyo oraya
Teşekkür ederim canım denicemUygulamadan olmuyo Google dan girin kk ya ordan deneyin
Canım uygulamadan degil de webden gir.Deniyorum ama olmuyo canım bende tıklamıyo oraya
Canım uygulamadan degil de webden gir.
Canım bu test bozuk muhtemelen, çizginin yeri çok sağ tarafta. Belki de idrari fazla damlattiniz vs. Eğer çizgi de sonradan gittiyse muhtemelen negatif, yine de içim rahat etsin dersen bir iki güne tekrarla.Kızlar bu şekilde oldu bakar mısınız normalde daha belli fotoğrafta biraz daha açık çıkmış sizce ne demek?
Eki Görüntüle 2845591
Fazla damlatmadım aslında 3 damla koydum sadece ama ilk fırsatta yenilicem umarım çıkar :)Canım bu test bozuk muhtemelen, çizginin yeri çok sağ tarafta. Belki de idrari fazla damlattiniz vs. Eğer çizgi de sonradan gittiyse muhtemelen negatif, yine de içim rahat etsin dersen bir iki güne tekrarla.