Hamile olabilir miyim?

Esra2215

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
25
4
1
22
Arkadaşlar adetim 2 gün geçiyor test yaptım ilk resimdeki gibi Bi çizgi çıktı aradan 3 4 saat geçince kayboldu 2. Resimdeki gibi oldu sizce ne demek hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• IMG_20210508_125642.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20210509_133617.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 95
Çizgi kaybolmamış beklediği için kurumuş. Çok beklemeden 2. Çizgi çıktıysa hamilesinizdir. Günün ilk idrarıyla testi tekrarlamanız en iyisi.

Arkadaşlar adetim 2 gün geçiyor test yaptım ilk resimdeki gibi Bi çizgi çıktı aradan 3 4 saat geçince kayboldu 2. Resimdeki gibi oldu sizce ne demek hamile olabilir miyim?
varsa gebelık testı 2 gune tekrarladıgında daha belırgın ve kaybolmayan bı cızgıyle kendını bellı eder. benım tahmınım c dekı pembelıgın dagılmasıyla cızgı gıbı gorunmus. sabah yapsan daha iyi 2 3 damla ıdrar yeterlı .

Testi yarin tekrar yap canim cizgi dagilmis bozuk galba test

Arkadaşlar testi tekrarladım ve negatif sonuç aldım benim için büyük Bi hayal kırıklığı oldu benim için dua eder misiniz ama adetim hala olmadı 5 gün bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…