Hamile olabilir mıyım

Melekgul1513

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
96
24
18
33
Merabalr hamile anne adayları birsey sorabilir miyim benim adetim e 5 gün var ve 4 5 gündür sık sık lavaboya gidiyorum tutamıyorum ara ara mide bulantısı gelip gidiyor akintim var siz ce hamile olmus olabilir miyim belirtisi mi

Merabalr hamile anne adayları birsey sorabilir miyim benim adetim e 5 gün var ve 4 5 gündür sık sık lavaboya gidiyorum tutamıyorum ara ara mide bulantısı gelip gidiyor akintim var siz ce hamile olmus olabilir miyim belirtisi mi
Olabilir niye olmasın bazı vücutlar çok hassas. Benim ilk tüp bebek denememde transferin 6. gününde mide bulantım başlamıştı. Test yapın erken gebelik testlerinden en azından silik de olsa çıkar herhalde.

Canım bünyeden bünyeye değişir elbette ama benim bulantılarım 6. Haftada başlamıştı. Yani öğrendikden sonra. Belki psikolojiktir seninkisi, yada regl yaklasınca tekrar yap testi

Back
X