Hamile olabilir miyim ?

redappleee

Seni bekliyorum meleğim 🤱🏼👼🏻💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
1.956
4.516
83
Kızlar merhaba benim de bu ay ilk denemem 3 yıldır vajinismustum yumurtlama günlerimi değerlendirdim kaçırmadan ve bu son günlerde süt et yoğurt bana kokuyor midem bulanıyo hayvan kokuyo resmen sizce hamile olabilir miyim ve çok acıkıyorum normalde 1 de kahvaltı yapıyorum 6 da kalkmama rağmen ama sabah kalkar kalkmaz açlıktan mı neden midem yanıyo yemeklere saldırıyorum dünyaları yiyesim var böyle olanlar var mı

Yumurtlama günlerinizin üstünden kaç gün geçti

Bazı kadınlarda adet zamanı yaklaştığında yahut yumurtlama döneminde de bu belirtiler olabiliyor bence en mantıklısı adet gününüzün geçmesini beklemek sonrasında test yaparsınız daha iyi olur

Bazı kadınlarda adet zamanı yaklaştığında yahut yumurtlama döneminde de bu belirtiler olabiliyor bence en mantıklısı adet gününüzün geçmesini beklemek sonrasında test yaparsınız daha iyi olur
Bende adet olacağım zaman hiç böyle şeyler olmadığı için şüphelendim zaten

İnşallah canım bekleyeceğim ama ilk denemeden olur diye ümidim yok pek ilk ayda hemen olmaz diye düşünüyorum pek ümitlendirmemeye çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…