- 10 Mart 2022
- 7
- 0
- 6
- Konu Sahibi meyvesalatasi
-
Hayırlı olsun Sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşAllah, maalesef planladigimiz bir sey degildi ama varsa da kabulleniriz tabi ki1 temmuzmu benimde düzenli olarak geliyor bir gün geçmeden test yaptım pozitif oldu nasıl dayandın şimdiye kadar istiyorsan vardır inşallah
Teşekkürler yorumunuz icinHamile olabilirsiniz
Gebelik olabilir canm kahverengi akıntı da yerleşme olabilir bence bir test alın yapinTeşekkürler yorumunuz icin
Kahverengi akıntı 10 gündür devam ediyor yerleşme o kadar uzun sürüyor mu kiGebelik olabilir canm kahverengi akıntı da yerleşme olabilir bence bir test alın yapin
Günün geçmiş zatn yap bir testKahverengi akıntı 10 gündür devam ediyor yerleşme o kadar uzun sürüyor mu ki
Yerleşme kanamasını nasıl yaşadınız? Yani iç camasirimda mi leke gördünüz yoksa pecetede falan miCnm bn şuan 9 haftaligim 6 haftalık Tan beri oluyor birgün oluyor birgün olmuyor bu hafta olmadı şükür sadece
Canm bnmki yerleşmeden ziyade rahim duvarim kalınlaşmadi fazla onn için oldu yeri geliyordu çamaşırıma da cikiyieduYerleşme kanamasını nasıl yaşadınız? Yani iç camasirimda mi leke gördünüz yoksa pecetede falan mi
Bende de şuan aynı problem var ama ne olduğunu çözemedimCanm bnmki yerleşmeden ziyade rahim duvarim kalınlaşmadi fazla onn için oldu yeri geliyordu çamaşırıma da cikiyiedu
Sen bnce yarın bir test yapBende de şuan aynı problem var ama ne olduğunu çözemedim
Bugün yaptım. Ama negatifti. Bide ultra erken gebelik testi... Nasıl başladı akintiniz diye sorsam çok mu ayıp etmiş olurum bu surecteSen bnce yarın bir test yap
Kahverengiydi gebeliğimi ogrendigimde başlamıştıBugün yaptım. Ama negatifti. Bide ultra erken gebelik testi... Nasıl başladı akintiniz diye sorsam çok mu ayıp etmiş olurum bu surecte
Anladım çok teşekkür ederimKahverengiydi gebeliğimi ogrendigimde başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?