- 25 Haziran 2022
- 60
- 22
- 3
- 24
- Konu Sahibi Aslinur2615
-
İnşallah çok teşekkür ederimSaydıklarınız adet belirtileri ile aşağı yukarı aynı evet yada hayır demek imkansız. En çabuk adete 3 4 gün kala erken gebelik testi yapın varsa çıkacaktır. Allahım nasip etsin ennkisa zamanda insallah ☻
Adetime 7-8 gün var bu sabah uyandığımda adet olcakmisim gibi adet sancisi oldu ama geçti ara ara belimde kasiklarim da hafif ağrılar oluyor yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı çok halsizlik var birde hamile olmuş olabilir miyim bebiss istiyoruz inşallahbu belirtileri olup hamile kalan varmı acaba ne zaman test yapmalıyım sizce
Kan verdiniz mi ne yaptınuzİnşallah çok teşekkür ederim
Adetime 7-8 gün var bu sabah uyandığımda adet olcakmisim gibi adet sancisi oldu ama geçti ara ara belimde kasiklarim da hafif ağrılar oluyor yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı çok halsizlik var birde hamile olmuş olabilir miyim bebiss istiyoruz inşallahbu belirtileri olup hamile kalan varmı acaba ne zaman test yapmalıyım sizce.
Bir kaç gün daha bekliyip vericem inşallah mutlu haberle dönüş yaparım sizlereKan verdiniz mi ne yaptınuz
Yaa hari inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallahBir kaç gün daha bekliyip vericem inşallah mutlu haberle dönüş yaparım sizlere
Merhaba kızlar, ben hormon tedavisi için 5 aydır doğum kontrol hapı olarak qlairista kullanıyorum ve ilaçları aynı saatte almaya dikkat ediyorum. Geçen ay ilaçlardan birini reglimden tam 1 hafta önce, 11 saat geç aldım. Regl yoğunluğum ilacı kullanmaya başladığımdan beri azaldı ama son reglim 3.günün sonunda ve her zamankinden gözle görünür şekilde az oldu. Bir de her zamankinin aksine bu ay göğüslerim hiç ağrımadı regl öncesi. Regl başlangıcından 6 gün sonra bir test yaptım ve negatifti ama emin olamadım. Sizce hamile olma olasılığım var mı
Teşekkür ederim yardımınız içinO ilacı bilmem ama ben 5 yıl Yasmin kullandim ve bu ilaçlar hem yumurtlamayı baskiliyor hem de rahim duvarini inceltip kayganlastiriyor. sperm, olura dollenirse yumurta ile, tutanamasin diye. Dolayısıyla çok kalınlaşmayan rahim duvarı da adetle sokuldugunde daha az kanama yapabiliyor. Bizzati yaşadım son aylarimda. Hamilelik ihtimaline gelecek olursak, o ihtimal her zaman yüzde 1 de olsa var
Amin inşallahYaa hari inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Doğum kontrol hapini kullanmayin ya ben korunmak icin kullandım evliliğimin ilk 6 ayında falan regl inanılmaz azaldı sonra korktum bıraktım kontrole gittim ve biraz yumurtalıklarımda tembellik çıktı bu ilaçlar maalesef boyle yapıyorMerhaba kızlar, ben hormon tedavisi için 5 aydır doğum kontrol hapı olarak qlairista kullanıyorum ve ilaçları aynı saatte almaya dikkat ediyorum. Geçen ay ilaçlardan birini reglimden tam 1 hafta önce, 11 saat geç aldım. Regl yoğunluğum ilacı kullanmaya başladığımdan beri azaldı ama son reglim 3.günün sonunda ve her zamankinden gözle görünür şekilde az oldu. Bir de her zamankinin aksine bu ay göğüslerim hiç ağrımadı regl öncesi. Regl başlangıcından 6 gün sonra bir test yaptım ve negatifti ama emin olamadım. Sizce hamile olma olasılığım var mı
Test yaptiniz miAdetime 7-8 gün var bu sabah uyandığımda adet olcakmisim gibi adet sancisi oldu ama geçti ara ara belimde kasiklarim da hafif ağrılar oluyor yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı çok halsizlik var birde hamile olmuş olabilir miyim bebiss istiyoruz inşallahbu belirtileri olup hamile kalan varmı acaba ne zaman test yapmalıyım sizce
Regl oldum malesefTest yaptiniz mi
Hayirlisi olsin insallah diger aya olurRegl oldum malesef
Hayirlisi olsin insallah diger aya olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?