Hamile olabilir miyim

Aslinur2615

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
60
22
3
24
Adetime 7-8 gün var bu sabah uyandığımda adet olcakmisim gibi adet sancisi oldu ama geçti ara ara belimde kasiklarim da hafif ağrılar oluyor yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı çok halsizlik var birde hamile olmuş olabilir miyim bebiss istiyoruz inşallah bu belirtileri olup hamile kalan varmı acaba ne zaman test yapmalıyım sizce

Saydıklarınız adet belirtileri ile aşağı yukarı aynı evet yada hayır demek imkansız. En çabuk adete 3 4 gün kala erken gebelik testi yapın varsa çıkacaktır. Allahım nasip etsin ennkisa zamanda insallah ☻

İnşallah çok teşekkür ederim

İnşallah çok teşekkür ederim
Kan verdiniz mi ne yaptınuz

Merhaba kızlar, ben hormon tedavisi için 5 aydır doğum kontrol hapı olarak qlairista kullanıyorum ve ilaçları aynı saatte almaya dikkat ediyorum. Geçen ay ilaçlardan birini reglimden tam 1 hafta önce, 11 saat geç aldım. Regl yoğunluğum ilacı kullanmaya başladığımdan beri azaldı ama son reglim 3.günün sonunda ve her zamankinden gözle görünür şekilde az oldu. Bir de her zamankinin aksine bu ay göğüslerim hiç ağrımadı regl öncesi. Regl başlangıcından 6 gün sonra bir test yaptım ve negatifti ama emin olamadım. Sizce hamile olma olasılığım var mı

Kan verdiniz mi ne yaptınuz
Bir kaç gün daha bekliyip vericem inşallah mutlu haberle dönüş yaparım sizlere

O ilacı bilmem ama ben 5 yıl Yasmin kullandim ve bu ilaçlar hem yumurtlamayı baskiliyor hem de rahim duvarini inceltip kayganlastiriyor. sperm, olura dollenirse yumurta ile, tutanamasin diye. Dolayısıyla çok kalınlaşmayan rahim duvarı da adetle sokuldugunde daha az kanama yapabiliyor. Bizzati yaşadım son aylarimda. Hamilelik ihtimaline gelecek olursak, o ihtimal her zaman yüzde 1 de olsa var

Teşekkür
Teşekkür ederim yardımınız için

Doğum kontrol hapini kullanmayin ya ben korunmak icin kullandım evliliğimin ilk 6 ayında falan regl inanılmaz azaldı sonra korktum bıraktım kontrole gittim ve biraz yumurtalıklarımda tembellik çıktı bu ilaçlar maalesef boyle yapıyor

Test yaptiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…