Hamile olabilir miyim

SenBenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
11
1
1
24
Merhabalar normalde polikistik over hastasıyım adetim hep düzensiz olur ama korunmayı bıraktığım gibi adet oldum ve adetim bitmesine rağmen sürekli kasıklarım belim göğüslerim ağrıyor az önce test yaptım test bozuk çıktı şansıma diğer adet günüme de 13 gün var lütfen bana yardımcı olur musunuz hamile olabilir miyim

Adetinize 13 gün varsa şu an yumurtlama zamanındasınız, yani bu günleri değerlendirirseniz hamile kalabilirsiniz. Şimdi hamile olduğunuzu düşünmüyorum, zaten regl olmuşsunuz.

Adet tarihine 13 gün olması yumurtlama zamanlarında olduğunu gösterir değerlendirin bu günleri. Düzensiz adet görüyorsan ovulasyon testi tavsiye ederim yumurtlama günleri görürsün

Evet olabilirsin ama bencr ovulasyonda olabilir

Adet tarihine 13 gün olması yumurtlama zamanlarında olduğunu gösterir değerlendirin bu günleri. Düzensiz adet görüyorsan ovulasyon testi tavsiye ederim yumurtlama günleri görürsün
Evet yumurtlama günlerim zaten sürekli deniyoruz ama bilemiyorum acaba mı diyorum

Evet yumurtlama günlerim zaten sürekli deniyoruz ama bilemiyorum acaba mı diyorum
Yumurtlama dönemlerinde de yazdığın belirtiler olur canım. Birde buna şeffaf uzayan akıntı eşlik eder. Böyle de takip edebilirsin. Sen bu günleri değerlendir 10-12 gün sonra zaten varsa çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…