Hamile olabilir miyim?

muhabbetkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
316
148
103
Öncelikle biraz uzun olacak ,okuduğunuz için teşekkürler şimdiden :)
Merhabalar benim regl döngüm biraz değişiktir son bir senedir 32-42 gün arasında regl oluyordum.En son 48 gün önce regl oldum ve regldan bir gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik.5 gün önce Bhcg değerime baktırdım ve 0.5den küçük çıktı. Normalde reglden 3-4 gün önce göğüslerim ağrır bu benim belirtimdir fakat şimdi 7-8 gündür ağrıyor ve gelen bi şey yok hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Beta olcturun emin olmak için regl bir gün sonrada yumurtlama olamayacağı için maz diye düşünüyorum bence tabi

Akışına bırakın derim düşündüğünüz zaman inanın olmuyor beklemediğiniz zaman oluyor kimle konuştuysam öyle bizde bu ay 5. Denememiz bakalım nasıp ilk defa bu ay stres vs. Yapmadım şuan yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyoruz eşimle inşAllah hayırlısıyla vakti zamanında olucaktir diye düşünüyorum her şeyin vakti zamanı var çünkü oda vaktini bekliyordur kendinizi strese sokmayın akışına bırakın çocuk yapmak için iliski yaşamayın sırf zevk için yapın yani banada hep öyle dediler eğer bir sağlık sıkıntınız yoksa ve yumurtlama zamanlarınızı değerlendiriyorsunuz olur elbet zamanı gelince ama sanırım sizin yumurtlama ağrınız var yani öyle düşünüyorum adetten bir gün önce ilişkiniz olmuş tutsa zaten adet olmazdınız adet sonrası dönemleri degerlendirduyseniz eğer kesin vardır diyemeyiz çünkü hamilelik belritleri ader belirtileriyle aynı hemen hemen bence yumurtlama döneminde olabilirisniz şuan dediğim gibi değerlendirin derim yada ovulasyon testi alın yumurtlama zamanalriniza bakın o günler ilişkiye girin hamile kalma intikamınızı yükseltin rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşAllah rahat olun stres yaomayin dushnmeyin hiçbirşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…