Hamile olabilir miyim?

mersintokat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
71
18
8
26
Kızlar selam yumurtlama dönemimde ilişkim oldu eşimle 6 gün geçti şişkinliğim ve vajinal akıntım var hamile olabilir miyim adetime daha çok var ayın 7sinde olucam tecrübeli yaşayan arkadaşlarımız yazabilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim ☺️

Merhabalar, aynı durum bende de var şuan banada yardım edebilir misiniz?
En son reglim ilk günü 24/09/2022 ve tam 5 gün sürdü.

Yumurtlama günüm 7 ve 8 ekimde korunmasız ilişki yaşadım.

Son 5 gündür şiddetli bel ağrılarım, kasık ağrısı, dizlerime& bacaklarıma vuran ağrı, şişkinlik, beyaz vajinal akıntım, kabızlık, kalp çarpıntım ve iştahta artış var.

Gebelik testi yaptım negatif. Yurt dışında yaşıyorum ve erken kan testi yapamıyorum maalesef.

Reglim max 3 gün kaldı. Sizce hamile miyim?

Kızlar selam yumurtlama dönemimde ilişkim oldu eşimle 6 gün geçti şişkinliğim ve vajinal akıntım var hamile olabilir miyim adetime daha çok var ayın 7sinde olucam tecrübeli yaşayan arkadaşlarımız yazabilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim ☺️
Benim bat 3 Kasım aynı belirtiler bende de var düşünmüyorum hiç düşünmek için çok erken değil mi akışına bırakalım bence 🤗

Son 5 gündür şiddetli bel ağrılarım, kasık ağrısı, dizlerime& bacaklarıma vuran ağrı, şişkinlik, beyaz vajinal akıntım, kabızlık, kalp çarpıntım ve iştahta artış var.

Gebelik testi yaptım negatif. Yurt dışında yaşıyorum ve erken kan testi yapamıyorum maalesef.

Olabilir neden olmasın ama olmayabilir de gününüz geçsin tekrar test yaparsınız

Aynıları bende de var iştahta artış özellikle ve zaman zaman üşüyüp zaman zaman terliyorum nedense… benim adetim 29 unda günler geçmiyor sanki çok düşünmekte istemiyorum stres oluyor sonra

Back
X