Hamile olabilir miyim?

kizlaryardim122

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
212
175
18
25
Merhaba kızlar
05/12/2022 ve 09/12/2022 tarihinde eşimle korunmasız ilişkim oldu son adet başlangıç tarihimde 23/11/2022. 5 inden beri acayip mide bulantısı var kasıklarım belim çok ağrıyor halsizliğim fazlasıyla var uyku düzenim bozuldu erkenden uykum geliyor ve baş ağrım oluyor (normalde hep düzenli adet olurum 28 veya 30 günde sadece geçen ay 5 gün gecikti ama oldum sonrasında) bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı?

Merhaba, bat ne zaman?

23.12.2022 sanırım daha var
Evet, bat tarihini bekleyin derim. Korunmasız ilişkinin aynı günü belirti verebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Bu arada ben de gebe kalmadan önceki ay 5-6 gün kadar gecikmiştim. Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.

Evet beklemek istiyorum ama sanırım biraz heyecan yaptım o yüzden ilaçta içmiyorum ne olur ne olmaz diye mide bulantısından ve kasık sancısından yorulmuş durumdayım

Bir şey olacaksan bile henüz çok erken

Evet beklemek istiyorum ama sanırım biraz heyecan yaptım o yüzden ilaçta içmiyorum ne olur ne olmaz diye mide bulantısından ve kasık sancısından yorulmuş durumdayım
Eğer korunmasız ilişkiniz olduysa tabii ki ilaç içmeyin en azından bat günü gelsin, hatta birkaç gün geçsin öyle test yaparsınız.

Merhaba ben en son 6 ekimde cinsel birliktelik yaşadım ve prezervatifle korunduk üzerine 15 ekim ve 12 kasım tarihlerinde 2 kez regl oldum ancak bu ay 10 aralıkta regl olmam gerekirken kahverengimsi pütürlü ve parçalı bi akıntım oldu. Regle göre miktarı az ama regl gibi parçalı ve kötü kokuluydu. Yaklaşık 7 gün devam etti regle çevirmedi. 2 kez yani 6 kasım ve 12 aralıkta test yaptım negatifti. Sizce yine de hamile olabilir miyim? 6 kasımdaki ilk idrarım değildi ama 12 aralıktaki ilk idrarımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…