Merhaba kızlar ben yaklaşık 6 aydır hamile kalmak için uğraşanlardanım ancak olumlu bir sonuç alamadım. Dün bir test yaptım reglime 4 gün kala negatif çıktı ancak sabah baktığımda pozitifti umutlanmak istemiyorum ama olabilir mi bir bakarmısınız
ilk gebeliğimde sizin gibi akşam yaptım yoktu çift çizgi sabah çıkmıştı. hemen aç karnına tekrar yaptım 10 dakika içinde çift çizgi olmuştu sonra kan tahlili ile gebe olduğum anlaşılmıştı dilerseniz tekrar hızlı testlerden tekrardan deneyin. Allah nasip ederse var bence hayırlısı inşallah
Merhaba kızlar ben yaklaşık 6 aydır hamile kalmak için uğraşanlardanım ancak olumlu bir sonuç alamadım. Dün bir test yaptım reglime 4 gün kala negatif çıktı ancak sabah baktığımda pozitifti umutlanmak istemiyorum ama olabilir mi bir bakarmısınız Eki Görüntüle 3190893
Testi gece yaptınız sabaha kadar beklediyse çöptür. İlk 10 dk geçerli bu testler. Ancak sabah ilk idrarla yaptınız ve direkt bu çıktıysa pozitif duruyor
ilk gebeliğimde sizin gibi akşam yaptım yoktu çift çizgi sabah çıkmıştı. hemen aç karnına tekrar yaptım 10 dakika içinde çift çizgi olmuştu sonra kan tahlili ile gebe olduğum anlaşılmıştı dilerseniz tekrar hızlı testlerden tekrardan deneyin. Allah nasip ederse var bence hayırlısı inşallah
Merhaba kızlar ben yaklaşık 6 aydır hamile kalmak için uğraşanlardanım ancak olumlu bir sonuç alamadım. Dün bir test yaptım reglime 4 gün kala negatif çıktı ancak sabah baktığımda pozitifti umutlanmak istemiyorum ama olabilir mi bir bakarmısınız Eki Görüntüle 3190893
Moralinizi bozmak istemem ama daha 3 gün önce fln başka bir topikte aynı şekilde bir arkadaş yazdı ve negatifmiş. Erken gebelik testlerinde yanlış sonuç çok çikiyor sabah kaset test ile tekrarlayın derim