Hamile olabilir miyim

Asalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
6
1
1
23
Erkek arkadaşım mast.ile boşaldi daha sonra temizlendi üstüne benimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdi hiç bir şekilde boşalma vs olmadı üzerime hamile kalma riskim var mı

Erkek arkadaşım mast.ile boşaldi daha sonra temizlendi üstüne benimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdi hiç bir şekilde boşalma vs olmadı üzerime hamile kalma riskim var mı
Bosalma olmadı ilişki yaşadınız sizinle girdi nasıl bir cinsel anlayış 🤦🏻‍♀️

Hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsaniz korunun??? Bosalma falan olmamış hamile kalmanız imkansız.

Sorunuzu ciddiye alacaktım taa ki kullanıcı adınızı görene kadar. Sorunuz ile kullanıcı adınız aşırı mantıklı olduğu için kaale almamaya karar verdim görüşürük 😂

Sorunuzu ciddiye alacaktım taa ki kullanıcı adınızı görene kadar. Sorunuz ile kullanıcı adınız aşırı mantıklı olduğu için kaale almamaya karar verdim görüşürük 😂
Deneyim denen bişey var sen çok deneyimlediysen biliyorsundur ben bilmediğim için soruyorum ztn boş boş şeyler yazmak yerine hiç yazma daha iyi

Cehennemde yanma riskin var , az bi miktarda edep adap namus dersine ihtiyacın var hepsi bu kadar. Zinayı bu kadar basitleştiremezsiniz ama ya , yapmayın Allah aşkına . 4 yıl sevdiğim adamın elini bile tutmadım bunun içinde 1 yıl nişanlı kaldım sarılmadım bile, düğünümden 6 ay önce hem resmi hem dini nikahım oldu yine aramızda el tutacak kadar bir samimiyet olmadı ben kocamın elini bile düğün günüm tuttum siz gelmişsiniz edepsizliğinize yandaş , körükçü arıyorsunuz ayıptır ya mide bulandırıyorsunuz artık. İnsanlar( ben de dahil) helali olan eşlerinden gebe kalabilmek için ne çabalar veriyor ne hikayeler var bu platformda , sizin gibi kendini bilmezler de gelip edepsizliklerine ahlak bekçisi arayıp burayı kirletmesin, utanın biraz bizden değil haşa Rabb’inizden.isim fotoğraf koymadan sorunca insanlardan gizleniyorsunuz rabbinizden değil

Cehennemde yanma riskin var , az bi miktarda edep adap namus dersine ihtiyacın var hepsi bu kadar. Zinayı bu kadar basitleştiremezsiniz ama ya , yapmayın Allah aşkına . 4 yıl sevdiğim adamın elini bile tutmadım bunun içinde 1 yıl nişanlı kaldım sarılmadım bile, düğünümden 6 ay önce hem resmi hem dini nikahım oldu yine aramızda el tutacak kadar bir samimiyet olmadı ben kocamın elini bile düğün günüm tuttum siz gelmişsiniz edepsizliğinize yandaş , körükçü arıyorsunuz ayıptır ya mide bulandırıyorsunuz artık. İnsanlar( ben de dahil) helali olan eşlerinden gebe kalabilmek için ne çabalar veriyor ne hikayeler var bu platformda , sizin gibi kendini bilmezler de gelip edepsizliklerine ahlak bekçisi arayıp burayı kirletmesin, utanın biraz bizden değil haşa Rabb’inizden.isim fotoğraf koymadan sorunca insanlardan gizleniyorsunuz rabbinizden değil
Herkesin dini kendine. Bu ne nefret bu ne hiddet?
Siz sevişmediniz diye kimse sevişmeyecek değil. Herkesin günahı kendine yazılıyor, size ne kimin ne yaşadığından?

Öncelikle surtunme yolu ile cinsellik yaşamayın hpv virüsü bu şekilde oluyor. Doktorlar çok eşlilik diyor ama detayına gireyim. Yani diyor ki size virüs bulaşabilir. Daha önce biriyle cinsel iliski veya surtunme ile ilişki yaşamış olabilir partneriniz diyor.
Ve bu tarz ilişkiler ilerde vajinismus tarzı sorunlar yaratıyor aman elalemin adamını tatmin etmek için kendinizi kullandırmayın genç kızlarımız.

Bu arada ben evlenene kadar cinsel birliktelik yaşamadım hem dinen korktum hem virüs vb şeylerden korktum ama başkasının düşüncesini bilemem ben sağlık açısından bilgi vermek istedim.

Bir de bu gibi korkular psikolojiyi etkiler aman diyim kimse için kendinize bunu yapmayın
Ben 4.5 senedir çocuk için uğraşıyorum olmadı imtihanımız buymuş ama çok duydum afedersiniz zevk suyu ile gebe kalanı bile.
Sizin bu anlattığınızdan olacak iş değil ama yine bekleyin adet olup rahatlarsınız

Madem iliski yasicaktiniz neden mast. yapti ben onu merak ettim.

Herkesin dini kendine. Bu ne nefret bu ne hiddet?
Siz sevişmediniz diye kimse sevişmeyecek değil. Herkesin günahı kendine yazılıyor, size ne kimin ne yaşadığından?
Herkesin dini kendine derken, islam tektir. Şartı tektir, doğrusu tektir. Bu nasıl bir ifade. Ben kulum, tıpkı sizin gibi. Benim nefretim bile sizi bu kadar rahatsız ederken rabbinizin nefretinden , hiddetinden hiç mi korkmazsınız. Utanıp sıkılmadan hala cevap vermenize hayranım

Herkesin dini kendine derken, islam tektir. Şartı tektir, doğrusu tektir. Bu nasıl bir ifade. Ben kulum, tıpkı sizin gibi. Benim nefretim bile sizi bu kadar rahatsız ederken rabbinizin nefretinden , hiddetinden hiç mi korkmazsınız. Utanıp sıkılmadan hala cevap vermenize hayranım

Müslümanım, ama Allah sizin gibi cahil müslümanlardan korusun herkesi. Siz insanı dinden de imandan da soğutursunuz.
Kafirun suresinde şu yazar;
لَكُمْ د۪ينُكُمْ وَلِيَ د۪ينِ yani "Sizin dininiz size, benim dinim banadır." Allah'ın kitabında bu yazarken, sizin ne haddinize? Güzel üslupla uyarmak ayrı, kınamak ayrı şeyler.

Back
X