Ben yeniyim . Aslında bu soruyu sormak için üye oldum . Biraz karmaşık bir evliliğim var . Ve sanırım boşanmaya doğru gidiyoruz . Neyse . Size durumu kısaca anlatiyim . Eşim işi gereği pek evde yaşamıyo . Izin haftalarinda sadece . Bu ay izin haftasında birlikte olduk(4 ocak) ve korunmadik .üstelik yumurtlama günlerimdi. Sonra 16 ocakta adet oldum . Normal gibiydi çok dikkat etmedim doğrusu ama leke filan degildi bildiğiniz adet oldum. Adetim bittikten sonra yine kavgalar sorunlar başladi ve o çaresizlikte birden içime kuşku düştü "ya hamileysem ve boşanmak istesemdeboşanamazsam". Test yapmaya karar verdim ama ilişkiden sonra yeterince zaman geçsin kesin olsun dedim . Sonunda ilişkiden 25 gün sonra ,herzaman gittiğim laboratuara gidip test yaptim . Sonuç 6,22 . Şimdi buna internette kimi doktor pozitif kimi doktor negatif diyo ve benim kafam karışıyo . Şunu da söyliyim evliliğimin iyi gittiği zamanlar hamile kalmak istediğimde hep o laboratuara gittim ve herzaman sıfır küsür rakamlad çikiyodu .ilk defa böyle bir rakam çikti . Düşünüyorum ama ilişki üzerinden 25 gün geçmiş .o ilişki dışında ilişkim olmamiş. Hcg bu durumda okadar küçük bir rakam olur mu? Görüşlerinizi benimle paylaşırsaniz sevinirim . Sizce hamile olma ihtimalim var mi? Teşekkürler herkese