Hamile olabilir miyim ?

Minecan16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
7
1
1
35
Ben yeniyim . Aslında bu soruyu sormak için üye oldum . Biraz karmaşık bir evliliğim var . Ve sanırım boşanmaya doğru gidiyoruz . Neyse . Size durumu kısaca anlatiyim . Eşim işi gereği pek evde yaşamıyo . Izin haftalarinda sadece . Bu ay izin haftasında birlikte olduk(4 ocak) ve korunmadik .üstelik yumurtlama günlerimdi. Sonra 16 ocakta adet oldum . Normal gibiydi çok dikkat etmedim doğrusu ama leke filan degildi bildiğiniz adet oldum. Adetim bittikten sonra yine kavgalar sorunlar başladi ve o çaresizlikte birden içime kuşku düştü "ya hamileysem ve boşanmak istesemdeboşanamazsam". Test yapmaya karar verdim ama ilişkiden sonra yeterince zaman geçsin kesin olsun dedim . Sonunda ilişkiden 25 gün sonra ,herzaman gittiğim laboratuara gidip test yaptim . Sonuç 6,22 . Şimdi buna internette kimi doktor pozitif kimi doktor negatif diyo ve benim kafam karışıyo . Şunu da söyliyim evliliğimin iyi gittiği zamanlar hamile kalmak istediğimde hep o laboratuara gittim ve herzaman sıfır küsür rakamlad çikiyodu .ilk defa böyle bir rakam çikti . Düşünüyorum ama ilişki üzerinden 25 gün geçmiş .o ilişki dışında ilişkim olmamiş. Hcg bu durumda okadar küçük bir rakam olur mu? Görüşlerinizi benimle paylaşırsaniz sevinirim . Sizce hamile olma ihtimalim var mi? Teşekkürler herkese

Aptal olduğum için .. keşke sorduğum soruyla ilgilide bi yorum yapsanız .
Olmuşla ölümle çare yok diye bir laf var.Bunun derdine düşmeniz mantıklı gelmedi onu söyledim. Ayrıca adet görseniz bile geç döllenme vs olabilir.Hamile olma ihtimaliniz var olduğu gibi olmama ihtimali de var en sağlıklısı adet zamanını beklemek.Umarım sorunuza cevap olmuştur.

Yani sayılardan pek anlamıyorum benim bildiğim tek çizgi çift çizgi. Tekrar bir test yapıp ya da yarın kan testi verip kesinlestirmek.
Ona göre de evliliğinin hakkında düşünürsünüz

Yani sayılardan pek anlamıyorum benim bildiğim tek çizgi çift çizgi. Tekrar bir test yapıp ya da yarın kan testi verip kesinlestirmek.
Ona göre de evliliğinin hakkında düşünürsünüz
Teşekkürler cevap verdiğin için . Kan testi yaptırdım zaten . Ilişkiden 25 gün sonra . Sonuç 6,22 . Ama kimi diyo 5 üzeri pozitif kimi diyo 10 üzeri pozitif .

Derdine düştüm çünkü hata yaptım ve istemiyorum böyle bişeyin olmasını . Ilişkiden sonra adet oldum zaten belirttiğim gibi . Ilişki 4 ocak ,adet 16 ocak , kan testi 30 ocak . Sonuç 6,22 . Bazı yerlerde 5 üzeri pozitif deniyo , bazı yerlede 10 üzeri pozitif deniyo . Emin olamadim fikir almak istedim

Aynı yerde 48 saat sonra kan verip artıp artmadığına bakabilirsiniz. Gebelik varsa en az %60 artmalı.

Tekrar test yaptınız mı acaba
Merhaba kusura bakmayın geç oldu ama yinede cevap vermek istedim . Tavsiye ettiğiniz gibi testten iki gün sonra aynı laboratuarda test yaptirdim ve 0,2 çikti . Emin olmak için ayni gün farkli biyerde daha yaptirdim orda 0,3 çikti . Yani ikiside negatif. Son ilişki üzerinden 25 gün geçmişti yaptirdiğim gün ve adetimin bittiği günden 4 gün sonra yapmiş oldum testleri. Içim rahatladi diye düşündüm ama sanırım okadar takıntı yaptimki bir hafta sonra tekrar yaptirdim test.başka bi ilişkim olmadiği halde . O test de negatif 1,2 . Adetlerimde düzenli oldu hep . Hiç böyle psikolojik bi durum yaşamadim daha once.cidden korkunç bi hismiş.tavsiyeniz için çok çok teşekkür ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…