Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srf98

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
16
8
6
27
Merhabalar, arkadaşlar ben Ekim ayında rahmimde perde olduğu için ameliyat geçirdim ve ameliyat sonrası yapışıklık olmaması için doktorum bir süre spiral kullanmam gerektiğini söyledi. Şubat ayı başında spiralimin süresi bitti ve çıkardım doktorum bundan sonra bebek düşünenileceğimizi bir engel olmadığını söyledi. Şubat ayındaki yumurtlama günlerini değerlendirdik soğan suyu kullandım önceki ay. Ve yaklaşık 4 gündür özellikle sağ kasığım ve bacaklarım ağrıyor. Kaşığımda batmalar var ve son zamanlarda canım tadını hiç bilmediğim şeyler çekiyor. Sürekli iştahım açık. Bilmiyorum çok yediğimden mi ama karnım çok şiş hissediyorum. Mide yanmam var ve sürekli akıntı görüyorum şeffaf ve beyaz. Sizce hamile olabilir miyim ?

Olabilir tabiki test yapabilirsiniz, reglinize kaç gün var

6 gün var daha regle
O zaman biraz daha bekleyin hiç psikolojinizle oymamayın adet gününüz gelince ya da 1 2 gün önce yaparsınız. Onun stresi de bu sefer etkiliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…