Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar böyle köşede çıkti ama idrar girişi olduğu için kırmızı diye düşünüyorum. 25 gün önce Sürtünme yolu ile oldu bosalma olmadı sadece zevk suyu vardı biraz ve hâlâ bakireyim.
Arkadaşlar böyle köşede çıkti ama idrar girişi olduğu için kırmızı diye düşünüyorum. 25 gün önce Sürtünme yolu ile oldu bosalma olmadı sadece zevk suyu vardı biraz ve hâlâ bakireyim. Eki Görüntüle 3211067
iki farklı marka yaptım ama anlamadım. Cidden gerildim ya aslında şüphem yoktu çünkü hem kızlık zarim var hem boşalma olmadı. Bu regl gecikince şüphelerim arttı. İlk kez bu kadar uzun süre gecikti
iki farklı marka yaptım ama anlamadım. Cidden gerildim ya aslında şüphem yoktu çünkü hem kızlık zarim var hem boşalma olmadı. Bu regl gecikince şüphelerim arttı. İlk kez bu kadar uzun süre gecikti
Stresten gününüz geçmiş olabilir yada kullandığınız ilaç falan varsa bosalmada olmamış zaten boşuna strese sokmayın kendinizi bitki çayları kullanarak adetinizi söktürebilirsiniz
Stresten gününüz geçmiş olabilir yada kullandığınız ilaç falan varsa bosalmada olmamış zaten boşuna strese sokmayın kendinizi bitki çayları kullanarak adetinizi söktürebilirsiniz