Hamile olabilir miyim?

ozheyyldhz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
14
1
1
22
Arkadaşlar lütfen bakin!!! Normalde reglim hep düzenli gelir bu ay 9 gün gecikti ve hâlâ olmadım.. Erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile bir şeyler oldu fakat boşalma olmadı. Sadece biraz zevk suyu vardı ama dikkat etmeye çalıştık.. Ayrıca bakireyim. Normalde hiç ihtimal vermem ama ilk defa reglim bu kadar gecikti.. Sizce tesadüf mü yoksa hamile olabilir miyim??

Arkadaşlar lütfen bakin!!! Normalde reglim hep düzenli gelir bu ay 9 gün gecikti ve hâlâ olmadım.. Erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile bir şeyler oldu fakat boşalma olmadı. Sadece biraz zevk suyu vardı ama dikkat etmeye çalıştık.. Ayrıca bakireyim. Normalde hiç ihtimal vermem ama ilk defa reglim bu kadar gecikti.. Sizce tesadüf mü yoksa hamile olabilir miyim??
Aslinda olmaz ama sen icin rahatlamasi icin yinede test yaptir

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-27-19-23-50-063_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-02-27-19-23-50-063_com.miui.gallery.webp
    3 KB · Görüntüleme: 250
Merak etme kalmasın kesin net çocuk öyle kolay olmaz dünyada binde biri olur o zevk suyuyla sende o kadar şansız değilsin emin ol.

Sürtünme kat sayısını bulmaya çalışıyorsunuz sanırım.

Zevk suyu ile hamile kalmanın bağlantısı olabilmesi için cinsel ilişki yaşamanız ve yumurtlama gününde olmanız gerekir.

Havadaki tozdan nem kapmaya meyilli iseniz yapmayın böyle şeyler.

Sürtünme kat sayısını bulmaya çalışıyorsunuz sanırım.

Zevk suyu ile hamile kalmanın bağlantısı olabilmesi için cinsel ilişki yaşamanız ve yumurtlama gününde olmanız gerekir.

Havadaki tozdan nem kapmaya meyilli iseniz yapmayın böyle şeyler.
ilk defa gecikince bu kadar ben de korktum normalde düşünmüyordum zaten

Back
X