- 27 Şubat 2023
- 14
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi ozheyyldhz
-
Aslinda olmaz ama sen icin rahatlamasi icin yinede test yaptirArkadaşlar lütfen bakin!!! Normalde reglim hep düzenli gelir bu ay 9 gün gecikti ve hâlâ olmadım.. Erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile bir şeyler oldu fakat boşalma olmadı. Sadece biraz zevk suyu vardı ama dikkat etmeye çalıştık.. Ayrıca bakireyim. Normalde hiç ihtimal vermem ama ilk defa reglim bu kadar gecikti.. Sizce tesadüf mü yoksa hamile olabilir miyim??
3 gebelik testi yaptım ama pek anlayamadım. Mesela şu alttakinde en köşede ikinci çizgi var gibi..Aslinda olmaz ama sen icin rahatlamasi icin yinede test yaptir
o detayı vermemin sebebi kızlık zarı olduğu için daha zor sperm fln kaçma olasılığı...Aynen bakire olman önemli bir detay, sürtün sürtün bakireyim..
3 de ayniMi cikti böyle ? Bakim hepsine3 gebelik testi yaptım ama pek anlayamadım. Mesela şu alttakinde en köşede ikinci çizgi var gibi..3
3 unun de fotoğrai yok ama son test böyle çıktı diğerleri negatif3 de ayniMi cikti böyle ? Bakim hepsine
Merak etme kalmasın kesin net çocuk öyle kolay olmaz dünyada binde biri olur o zevk suyuyla sende o kadar şansız değilsin emin ol.Arkadaşlar lütfen bakin!!! Normalde reglim hep düzenli gelir bu ay 9 gün gecikti ve hâlâ olmadım.. Erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile bir şeyler oldu fakat boşalma olmadı. Sadece biraz zevk suyu vardı ama dikkat etmeye çalıştık.. Ayrıca bakireyim. Normalde hiç ihtimal vermem ama ilk defa reglim bu kadar gecikti.. Sizce tesadüf mü yoksa hamile olabilir miyim??
ay inşallah çok korkuyorumMerak etme kalmasın kesin net çocuk öyle kolay olmaz dünyada binde biri olur o zevk suyuyla sende o kadar şansız değilsin emin ol.
Bence korkmani gerektircek birsey yok yinede adet gecikmesi icin doktora git3 unun de fotoğrai yok ama son test böyle çıktı diğerleri negatif
ama reglim ilk defa geciktiHamile degilsin
ilk defa gecikince bu kadar ben de korktum normalde düşünmüyordum zatenSürtünme kat sayısını bulmaya çalışıyorsunuz sanırım.
Zevk suyu ile hamile kalmanın bağlantısı olabilmesi için cinsel ilişki yaşamanız ve yumurtlama gününde olmanız gerekir.
Havadaki tozdan nem kapmaya meyilli iseniz yapmayın böyle şeyler.
ama reglim ilk defa gecikti
evet kan testi sonucum geldi HCG 2 çıktı çok şükür değilmişimKorkacak bişey yok canım stres kaparsan adetin daha çok geçikme yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?