- 30 Ocak 2023
- 568
- 137
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarlusaldan sonra âdet sökülür geçen gün doktorum bir hastaya yanımda söylemişti 1 hafta 10 güne kadar sökülür demiştiKızlar selam tarusal içtim beş gün boyunca adet söktürmesi için hap biteli 7 gün oluyor hâlâ adet olmadım belirtimde yok korunmasız ilişkim oldu hamile olabilir miyim tarlusal içerken hamile kalmak sorun olur mu bir kez kürtaj oldum Korkuyorum o yüzden
Yani gebelik değildir demiTarlusaldan sonra âdet sökülür geçen gün doktorum bir hastaya yanımda söylemişti 1 hafta 10 güne kadar sökülür demişti
Tarlusal bebeğe zarar veriyor mu bilginiz var mı arkadaşınıza doktor bir şey demiş mi10 güne kadar sökülmezse test yaptırın. Arkadaşım tek ilişkiyle hamile kaldığını, tarlusalla adet olamayinca anlamıştı.
Teşekkür ederimŞuan 5 yaşında ve gayet sağlıklı.
Bekleyin adet olmazsanız doktora gidersiniz zaten o zaman gerekli bilgiyi verir.
Merhaba evet arkadaş doğru söylüyor tarlusal bende kullandım 1 hafta en geç 10 gün sonra sökülüyor benim lekelenmelerim oluyordu içtiğim an sökmüştüTarlusaldan sonra âdet sökülür geçen gün doktorum bir hastaya yanımda söylemişti 1 hafta 10 güne kadar sökülür demişti
Valla benim leke felanda olmadı hiç adet belirtisi de yok 7-8 gün oldu ilaç biteli içtiğim günle beraber de toplam 12 gün olduMerhaba evet arkadaş doğru söylüyor tarlusal bende kullandım 1 hafta en geç 10 gün sonra sökülüyor benim lekelenmelerim oluyordu içtiğim an sökmüştü
Hamilelik testi yaptın mi hiç evde acaba gebe olabilirsin yada çok stress yapıyorsun hatta belkide kist vardır onlarda engel oluyor adet olmaya keşke kan verseydin yada test yapsaydın yapmadıysan tabiValla benim leke felanda olmadı hiç adet belirtisi de yok 7-8 gün oldu ilaç biteli içtiğim günle beraber de toplam 12 gün oldu
Aslında ben test yaptım ilk baktım çizgi yok yarım saat sonra baktım çizgi var ama aşırı silik bi çizgi telfonun kamerasından bile belli olmuyor bende bekledi ondan çıktı diye düşündüm amaHamilelik testi yaptın mi hiç evde acaba gebe olabilirsin yada çok stress yapıyorsun hatta belkide kist vardır onlarda engel oluyor adet olmaya keşke kan verseydin yada test yapsaydın yapmadıysan tabi![]()
Kist yoktu iki hafta önce doktora gittim bidaha mi test yapsamAslında ben test yaptım ilk baktım çizgi yok yarım saat sonra baktım çizgi var ama aşırı silik bi çizgi telfonun kamerasından bile belli olmuyor bende bekledi ondan çıktı diye düşündüm ama
bence sabah bidaha yap test kaset test al Allah gönlüne göre versin inşallahAslında ben test yaptım ilk baktım çizgi yok yarım saat sonra baktım çizgi var ama aşırı silik bi çizgi telfonun kamerasından bile belli olmuyor bende bekledi ondan çıktı diye düşündüm ama
Amin inşallah çok istiyorum ama kurtaj oldum aynı şeyleri yasiycam diye çok korkuyorumbence sabah bidaha yap test kaset test al Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah'ın takdiri belki bir umut vardır..bende kürtaj oldum ve 3 ay sonra hamile kaldımYani gebelik değildir demi
Hayırlısı olsun canım senin korkunu ben anlayamam hiç olmadı benim ama benimde öyle bir korkum üzüntüm var hiç olmicakmiş gibi.. bugün elimde yine negatif test tedaviye rağmen.. canını sıkma sende korkma da bence bir test daha yap bakalım ne çıkcak bana da yaz merak ettimAmin inşallah çok istiyorum ama kurtaj oldum aynı şeyleri yasiycam diye çok korkuyorum
Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin ikimize de isteyen herkese de çok zor kucaginin boş kalmasıHayırlısı olsun canım senin korkunu ben anlayamam hiç olmadı benim ama benimde öyle bir korkum üzüntüm var hiç olmicakmiş gibi.. bugün elimde yine negatif test tedaviye rağmen.. canını sıkma sende korkma da bence bir test daha yap bakalım ne çıkcak bana da yaz merak ettimbak bende çatlatma iğnesi yapmıştım testim böyle çıktı nasip ne diyelim..
İlk gebeliğimdi kürtaj olduğumda şimdi ikinciyi istiyorum ama çok korkuyorum çokAllah'ın takdiri belki bir umut vardır..bende kürtaj oldum ve 3 ay sonra hamile kaldım
AminAllah hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin ikimize de isteyen herkese de çok zor kucaginin boş kalması
Hiç korkma benimde ilki kürtaj oldu. Şuan ikinciye hamileyim ama pıhtılaşma testi verdim sadece kana bakıldı şimdilik sıkıntı olmadı ama Allah'ın takdiri her şeyİlk gebeliğimdi kürtaj olduğumda şimdi ikinciyi istiyorum ama çok korkuyorum çok