Hamile olabilir miyim?

Alliswell23

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
6.666
2.994
123
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 9 gün var bugün kanamam oldu hafif kasık ağrım var gidip test yaptım sonuç 3 çıktı. Yani hamile değilim ama bu kanama neden oldu hafif bi kaç damla şeklinde geldi tuvalette peçeteye geliyor hala. Yerleşme kanaması zannettim ama sonucu görünce üzüldüm. Hamile olabilir miyim test yanılır mı?

Tabiki yanılabilir daha regline çokmuş bir hafta daha bekleyip yaptır :)

Canım benimde adetime 10 gün falan vardı sonucum 1.7 çıkmıştı. Adetim gecikti tekrar kan verdim 108 çıktı hamileymisim 🥺🥰 ilk başta bende çok üzülüp ağlamıştım o yüzden hamilelik ihtimalin var sakin stres yapma ilaç kullanma hayırlısıyla gebelik haberini alırsın inşallah :)

Canım benimde adetime 10 gün falan vardı sonucum 1.7 çıkmıştı. Adetim gecikti tekrar kan verdim 108 çıktı hamileymisim 🥺🥰 ilk başta bende çok üzülüp ağlamıştım o yüzden hamilelik ihtimalin var sakin stres yapma ilaç kullanma hayırlısıyla gebelik haberini alırsın inşallah :)
Merhaba,tek belirtiniz kanama mıydı

Biraz heyecan yaptım :) beklemek zor gelir şimdi bana

Kızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibi 🥹 sadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyorum😪

Kızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibi 🥹 sadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyorum😪
Kaç gün var adet olmanıza?

Kızlar benimde adet ağrılarım var göğüslerim afedersiniz şişti patlicak gibi 🥹 sadece yumurtlama günü değerlendirdik ve polikistik overliyim aşırı kafam karışık hep adete 10 gün kala böyle oluyor ve aşırı umutlanıyorum tam test yapacakken adet oluyoru

Stres yapma canım. Gebelik oluşumunu çok etkiliyor. Birkaç ay sal bakalım inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın☺️

Stres yapma canım. Gebelik oluşumunu çok etkiliyor. Birkaç ay sal bakalım inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın☺️
Haklısın ama artık 4 yıla gireceğiz insan çok yıpranıyor eşimde çok istiyor daha çok üzülüyorum 😪

Yumurtlama sonrası kaçıncı gün

Aynı durum bende de var 2-3 gün gecikiyor tam sabah test yapıyorum öğlen adet oluyorum 😪

Back
X