Ay ne biliyim benim 10 gun gecikmem olsa suan bi ozel hastane acilinde kan veriyor olurdumİlk test negatif çıktığı için tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Pazartesi yapıcam dedim kendi kendime pazartesiyi bekliyorum
Merhaba ben 9 aylık evliyim. Bu ay adetim bugünle birlikte 10 gün gecikti. En son 24 Mayıs'ta adet olmuştum. İlk defa adetim bu kadar çok gecikti.Hep 28-30 günde gelirdi. Bu ayın 25 ve 26 sında çok az pembe akıntım geldi. Peçeteye çok az bulaşmıştı. Bir damla da pıhtı düştü. Kasığımda sürekli bir yanma oldu ve çok sık tuvaletim geliyordu. Bu dediklerim 3 gün öncesine kadar vardı. Şuan birşey yok onlar geçti sadece arada kasıklarımda batma oluyor. Geçen hafta cuma günü test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmaya korkuyorum. Bu belirtiler gebelik belirtileri mı sizce yaşayan varsa yazabilir mi?
Şimdi test yaptım ilk idrarla sonuç negatif
çok şık idrara çıkma ve yanma hissi idrar yolu enfeksiyonu olabilirMerhaba ben 9 aylık evliyim. Bu ay adetim bugünle birlikte 10 gün gecikti. En son 24 Mayıs'ta adet olmuştum. İlk defa adetim bu kadar çok gecikti.Hep 28-30 günde gelirdi. Bu ayın 25 ve 26 sında çok az pembe akıntım geldi. Peçeteye çok az bulaşmıştı. Bir damla da pıhtı düştü. Kasığımda sürekli bir yanma oldu ve çok sık tuvaletim geliyordu. Bu dediklerim 3 gün öncesine kadar vardı. Şuan birşey yok onlar geçti sadece arada kasıklarımda batma oluyor. Geçen hafta cuma günü test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmaya korkuyorum. Bu belirtiler gebelik belirtileri mı sizce yaşayan varsa yazabilir mi?
Sabah 8.30 da yapmıştım testi yarım saat bekledim çıkmadı. Bende çöpe attım saat 10.30 gibi aklıma geldi baktım silik çizgi çıkmış. İlk çizgi çok koyuydu. İkinci de silik çıkmış ümitlenmeli miyim bilmiyorum yarına kadar daha çok var.Merhaba, gecikme olduysa kan verin en azından olmayacak mıyım olacak mıyım düşüncesinden kurtulursunuz. Bu gecikme daha uzun sürerse de bir sıkıntı olabilir belki diye doktora görünürsünüz. Ne yazık ki beklenti ve belirsizlik çok zor. Geç döllenme vs olmuş olabilir, idrar testleri her zaman güvenilir olmuyor da. Emin olmak için var ya da yok diye kan testi verin bence.
Gelen pembe akıntı ve pıhtı enfeksiyondan dolayı olabilir mi bilmiyorum kiçok şık idrara çıkma ve yanma hissi idrar yolu enfeksiyonu olabilir
Testlere güven olmuyor valla pozitif olursun negatif gösterir, negatif olursun pozitif gösterir. Kesin ve net olan kanŞimdi test yaptım ilk idrarla sonuç negatif
Sabah 8.30 da yapmıştım testi yarım saat bekledim çıkmadı. Bende çöpe attım saat 10.30 gibi aklıma geldi baktım silik çizgi çıkmış. İlk çizgi çok koyuydu. İkinci de silik çıkmış ümitlenmeli miyim bilmiyorum yarına kadar daha çok var.
Pıhtıyi bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu da da pembe kırmızı kanama oluyor ilerlediği zaman yani bnde oluyoduGelen pembe akıntı ve pıhtı enfeksiyondan dolayı olabilir mi bilmiyorum ki
Sonucunuz ne olduMerhaba ben 9 aylık evliyim. Bu ay adetim bugünle birlikte 10 gün gecikti. En son 24 Mayıs'ta adet olmuştum. İlk defa adetim bu kadar çok gecikti.Hep 28-30 günde gelirdi. Bu ayın 25 ve 26 sında çok az pembe akıntım geldi. Peçeteye çok az bulaşmıştı. Bir damla da pıhtı düştü. Kasığımda sürekli bir yanma oldu ve çok sık tuvaletim geliyordu. Bu dediklerim 3 gün öncesine kadar vardı. Şuan birşey yok onlar geçti sadece arada kasıklarımda batma oluyor. Geçen hafta cuma günü test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmaya korkuyorum. Bu belirtiler gebelik belirtileri mı sizce yaşayan varsa yazabilir mi?
Kac gün sürüyordu sizin acaba adetimden 11 gün sonra benimde kanamam oldu 2 gün sürdüPıhtıyi bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu da da pembe kırmızı kanama oluyor ilerlediği zaman yani bnde oluyodu
Bı iki gün sürüyordu yani ilac kullanana kadarKac gün sürüyordu sizin acaba adetimden 11 gün sonra benimde kanamam oldu 2 gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?