Hamile olabilir miyim

aysecelikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
20
7
1
24
Kızlar reglime 9 gün varken beta hcg baktırdım çünkü kasık ağrılarım vardı ama beta 1.20 çıktı şimdi reglime 2 gün var tekrar beta baktırmalı mıyım birde beyaz renkte akıntım var her gün sizce hamile olabilir miyim

Kızlar reglime 9 gün varken beta hcg baktırdım çünkü kasık ağrılarım vardı ama beta 1.20 çıktı şimdi reglime 2 gün var tekrar beta baktırmalı mıyım birde beyaz renkte akıntım var her gün sizce hamile olabilir miyim
Canim beyaz akıntı normal zamanda da olabilir ama bellide olmaz evde gir test yapin derim

9 gün varken çok erken kan vermişsin, gecikmeni bekle tekrar ver

Sana iyi test yapmışlar canım benim adetime 1 gün kala bugün adet günüm diyerek zor yaptırdım.. birde arkadaşların yazdığı gibi erken vermissin kanını boşa vereceğine test yap çizgi çıkarsa öyle ver

Kızlar meraba kafayı yemek üzereyim artık 15 gün önce regl oldum şuan 3 gündür kahverengi akıntı şeklinde kanamam var beta 1.20 çıktı ama doktor hamile olmadığımı söyledi daha önceki düşüktede bu şekilde çıkmıştı kan değerlerim bilgisi olanlar yardımm🥹😔

Kızlar meraba kafayı yemek üzereyim artık 15 gün önce regl oldum şuan 3 gündür kahverengi akıntı şeklinde kanamam var beta 1.20 çıktı ama doktor hamile olmadığımı söyledi daha önceki düşüktede bu şekilde çıkmıştı kan değerlerim bilgisi olanlar yardımm🥹😔
Gebelik yok ne yazik ki artik 10 ustu deger gebelik kabul ediliyor 6 ve 9 arasi gri alana griyor. Gecmis olsun ama kist olma ihtimali olabilir mi 2 kez dusuk 1 kurtaj oldum hic kahverengi leke gelmedi hep taze kandi

Gebelik yok ne yazik ki artik 10 ustu deger gebelik kabul ediliyor 6 ve 9 arasi gri alana griyor. Gecmis olsun ama kist olma ihtimali olabilir mi 2 kez dusuk 1 kurtaj oldum hic kahverengi leke gelmedi hep taze kandi
Tekrar kan verdim 5.00 çıktı kan değerimin yükselip hala negatif olması dışında birşey kalmadı teşekkür ederim cevabın içinde 😌

Canım gri alan diye düşünme 9,26 yla öğrendim adedime 4 gün varken önmeli olan 2 günde 2 ye katlanması 5.in üstü çıktı mı tamamdır

Back
X