Hamile olabilir miyim

hshduebbxl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2023
22
12
3
22
Merhaba ben genelde adet olma günümden 3 4 gün öncesinde adet olurum bu hiç şaşmaz en son ki adetim 26 Eylül de gerçekleşti bu ayda 23 de bekliyorum sırt ağrım adet ağrısı gibi oluyo ağzımın arka kısmında et şişmesi ve fırçaladığım da kanama oluyor ağız tadım değişik gibi ve dudağımın kenarında da iki üç gündür uçuk çıkmış çene bölgemde de sivilcelenme oldu birden 3 4 tane çıktı acaba adetime yaklaştığım için mi tüm bunlar yoksa bir hamilelik belirtisi olabilir mi bu midemde bir iki gece yanma oldu gün içinde de hafif bir mide bulantısı var göğüslerimde de karıncalanma oluyo

Ekim ayında henüz hasta olmadınız. Anladigima göre
Beklemede kalın gününüz bir kaç gün geçerse bi evde test yapıp bakın.

Merhaba ben genelde adet olma günümden 3 4 gün öncesinde adet olurum bu hiç şaşmaz en son ki adetim 26 Eylül de gerçekleşti bu ayda 23 de bekliyorum sırt ağrım adet ağrısı gibi oluyo ağzımın arka kısmında et şişmesi ve fırçaladığım da kanama oluyor ağız tadım değişik gibi ve dudağımın kenarında da iki üç gündür uçuk çıkmış çene bölgemde de sivilcelenme oldu birden 3 4 tane çıktı acaba adetime yaklaştığım için mi tüm bunlar yoksa bir hamilelik belirtisi olabilir mi bu midemde bir iki gece yanma oldu gün içinde de hafif bir mide bulantısı var göğüslerimde de karıncalanma oluyo
Yalnız adetinizden 3-4 gün önce adet oluyorsunuz ve de bu hiç şaşmaz diyorsunuz. Demek ki hiç şaşmıyor ise hesap ettiğiniz günden 3-4 gün kısa adet döngünüz. Niçin adet gününü 3-4 gün fazla sayıyorsunuz ki anlamadım. Adet öncesi ve erken hamilelik belirtileri benzerdir. Sizin anlayamadığınız bir şeyi bizim buradan belirtilere göre anlayıp hamilelik var ya da yok diyebilmemiz zaten mümkün değil. Hepsi psikolojik de olabilir. Stresten kaynaklanabilir. Normal adet öncesi belirtiler olabilir. Hamile de olabilirsiniz. Erken gebelik testi de yapabilirsiniz.

Sormak yerine bir test alıp yapsanız ya da bhcg baktırsanız kandan daha faydalı ve çabuk bilgi edinirsiniz.

Hanımlar ben kaç gündür soğan suyu içiyorum 15 gün içilmesi gerekiyormuş ve bu da yumurtlama günüme denk geliyo yumurtlama gününde mi içmeliyim yoksa yumurtlama gününden sonra tkr devam mı etmeliyim bilen biri bana bunu açıklayabilir mi şimdiden teşekkürler 😊

Back
X