- 29 Kasım 2023
- 99
- 34
- 8
- 28
- Konu Sahibi sedefKuscu
2.5 yil mi of off off Allah yardimcin olsun guzel kardesim. Hrrşey gönlünce olsunBen 2.5 yıldır uğraşıyorum :) evet ilk gün insan üzülüyor sonra toparlanıp bir sonraki ay için devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 yil mi of off off Allah yardimcin olsun guzel kardesim. Hrrşey gönlünce olsunBen 2.5 yıldır uğraşıyorum :) evet ilk gün insan üzülüyor sonra toparlanıp bir sonraki ay için devam
Ben evdeki testlere gercekten inanmiyorum artik. Yada belli bir zamani var ondan sonra dogru cikiyor.Merhaba evdeki gebelik testinde çıkıyor mu pozitif
Çok teşekkür ederim sizin de2.5 yil mi of off off Allah yardimcin olsun guzel kardesim. Hrrşey gönlünce olsun![]()
Birebir aynısını yaşayan biri olarak gebe olma olasılığınızin çok yüksek olduğunu düşünüyorumMerhaba hanımlar. Reglime 3 4 gün kaldi benim. Dün ve ondan önceki gün kahverengi akıntılarim oldu iki defa. Hatta regl oldugumu düşündüm ama devami gelmedi. Bende yerlesme kanaması diye dusunerek bugun test yaptim idrar testi. Ikinci cizgi cok ama cok silik bir sekilde belli belirsiz ama var yani. Cocuk sahibi olmayi cok istiyorum sizinlerin gorusunu almak istedim![]()
Testlerle ilgili bilgisi olan yokmusersemlik
Testlerle ilgili bilgisi olan yokmu
Cumaya bisey kalmamis canim. Bence en guveniliri kan testi. Gecikme icin de sunu soyliyim 5 gunluk bir gecikme normalmis yani hamile oldugun anlasilmayabilir internnette oyle yaziyor ki burdaki cogu yoruma bakinca bu sekilde. Sana su kadar diyim icin rahat edecekse eger ümide kapilma simdilik. Bekle zaten en guzel bekleyislerin bunlar. Cok zor farkindayim ama kendine izin ver sabirli ol baska seylerle yor kafani. Ben umitlendigim icin bin bismanim uzulmeni istememTestlerle ilgili bilgisi olan yokmu
Yorumun icim tesekkur ederim. Ama bunlara ragmen regl oldum. Baya bir umitlenmistim ama hayirlisi degilmis simdilik.Birebir aynısını yaşayan biri olarak gebe olma olasılığınızin çok yüksek olduğunu düşünüyorum![]()
Maalesef sonraki mesajlarda değerinizi düştüğünü okudum ama elim gitmedi yazamadım birşey üzebilirim sizi diye. Hayırlısı böyleymiş demek ki . O bebiş en hayırlı zamanda en güzel haliyle gelecek hayatınıza inşallah. Dualarim siz ve sizin gibi bebek bekleyen herkesle . Rabbim kolaylasttirsin inşallahYorumun icim tesekkur ederim. Ama bunlara ragmen regl oldum. Baya bir umitlenmistim ama hayirlisi degilmis simdilik.
Amin cok tesekkur ederim guzel kalbiniz icinMaalesef sonraki mesajlarda değerinizi düştüğünü okudum ama elim gitmedi yazamadım birşey üzebilirim sizi diye. Hayırlısı böyleymiş demek ki . O bebiş en hayırlı zamanda en güzel haliyle gelecek hayatınıza inşallah. Dualarim siz ve sizin gibi bebek bekleyen herkesle . Rabbim kolaylasttirsin inşallah![]()
Amin sıkıntıyo sokma sende kendiniTsk ediyorum yorumlarınız için bakalim yarına birsey kalmadı.Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba. Çift cizgi görmek tesadüfte olmayabilir yani teste bi yanlislik olsa cift cizgi neden göresin. Benim annem bana hamileliginde regl kanamalarida olmuş. Umitlendirmek istemem. Ama regl görenler var hamileyken. Başıma gelmedi ama bizzat annemden duydum. Imkanin varsa bir hastaneye git ya da saglik ocagina. Belkide dış gebelik falan filanda olabilir boyle seylerde cok. Ama regl yerlesme kanamasi olarak sorarsanda agrili olmuyormus. Hafif sen bile hissetmezsin. Her kadinda olmuyor çok nadir bir durummuş. Bence bi guzelce saglik ocagina git belki hamile bile olabilirsin regl gormene ragmen.Arkadaşlar bende 4 testte çift çizgiyi gördükten sonra bu ay test yapmadım . Artık salmak istedim yani 2 gün sonnra regl günüm bugün pembe akıntım geldi sanırım regl oldum çünkü ağrılı . Baya hemde karnım belim ağrıyor eğer yerleşme kanaması olsaydı ağrı olmazdı değil mi ?