Peki bu kadar silik olması normal mi yumurtlama tarihim 18 Mayıs’tıÇok güzel görünüyor bence
Çok teşekkürlerOlabilir canim, idrarın bu saate seyrelmis olabilir. Her gün aynı marka testle, günün ilk idrarını kullanarak test yapın ve artış olmasını bekleyin, isterseniz bir de kan verin, insallah gönlünüze göre olur :)
Bugün de yaptınız mıÇok teşekkürler
Adet günümün gelmesini bekliyorum elimde test de yoktu, yarın yapacağım o yüzdenBugün de yaptınız mı
Merhaba canım ben prensesannesi hatrladm mu uyelık bırlestrdmm suan bu hesaptaym. Ben de bugun yaptım 3.dkda çıkmaya başladı testım 15 dkda da 1. Fotodaki gbydı ama kurudukça koruma çizgisi gibi görünmeye başladı ama 3 dakikada çıktı önemli olan o değil mi Çok çok az HCG ve ben ilk idrarla yapmadım öğlen gittim testi aldım Sabah kahvaltıda çay içtim su içtim bir buçuk saatlik idrar ile yaptım yani muhtemelen çok seyrekti 3 dkda resmen gördüm hayal kuruyorum sandım ama bariz görebiliyordum fotoğraflarda da hele 20. dakikada çok net çıktı ama benim Çok silik adetimi 2 gün var bütün belrtlerr var neredeyse bu ay göğsümde damarlarda belli vucut ısım da masallah 37 ustu 4-5 gündür başım çok dönüyorAma kızlar benim moralimi bozan şu ki ben bu testi sabah hiç bir dakikada çöpe atsam geçen ay 6 saat sonraki gibi kuruma çizgisi sanırdım Ama şu an öyle olmadı tek fark 3 dakikada görmeye başladım kuruttukça silik olduğu için kuruma çizgisi gibi görünmesi normal mi sizce 3. Fotoda da 1saat sonrasıBugün de yaptınız mı
Evet merhaba var sanki ben görüyorum yarım yeniden ilk ıdrarla yapın bakalımMerhaba canım ben prensesannesi hatrladm mu uyelık bırlestrdmm suan bu hesaptaym. Ben de bugun yaptım 3.dkda çıkmaya başladı testım 15 dkda da 1. Fotodaki gbydı ama kurudukça koruma çizgisi gibi görünmeye başladı ama 3 dakikada çıktı önemli olan o değil mi Çok çok az HCG ve ben ilk idrarla yapmadım öğlen gittim testi aldım Sabah kahvaltıda çay içtim su içtim bir buçuk saatlik idrar ile yaptım yani muhtemelen çok seyrekti 3 dkda resmen gördüm hayal kuruyorum sandım ama bariz görebiliyordum fotoğraflarda da hele 20. dakikada çok net çıktı ama benim Çok silik adetimi 2 gün var bütün belrtlerr var neredeyse bu ay göğsümde damarlarda belli vucut ısım da masallah 37 ustu 4-5 gündür başım çok dönüyorAma kızlar benim moralimi bozan şu ki ben bu testi sabah hiç bir dakikada çöpe atsam geçen ay 6 saat sonraki gibi kuruma çizgisi sanırdım Ama şu an öyle olmadı tek fark 3 dakikada görmeye başladım kuruttukça silik olduğu için kuruma çizgisi gibi görünmesi normal mi sizce 3. Fotoda da 1saat sonrası
Evet merhaba var sanki ben görüyorum yarım yeniden ilk ıdrarla yapın bakalım
Son durum ne oldu?Adet günümün gelmesini bekliyorum elimde test de yoktu, yarın yapacağım o yüzden
6+6 haftalık hamileyimSon durum ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?