Prolaktin hormonu adet düzensizliği yapıyor diyolar. Ama benim 38.5 çıktı ve hiç düzensizliğim yokkızlar benim adetim düzenlidir bu ay 6 gün gecikince doktora gittim yumurtan geç çatlamış geç döllenme olabilir dedi beta hcg ye baktı negatifti neyse sonra prolaktin yüksek çıktığı için adet gecikiyprdur dedi prolaktin 34.4 çıktı. İlaç verdi kullanmaya başladım ama hala reglde gelen giden yok böyle bir durumda hamile olabilir miyim sizce ? Yoksa tamamen prolaktin hormonu mu adeti geciktiriyordur çünkü yarın 8. Günüm olacak gecikmede ve bu benim düzenimde hiç normal değil
Benim 36 çıktı bana ilaç vermedi adet düzensizliğim yok ama.size hangi ilacı verdikızlar benim adetim düzenlidir bu ay 6 gün gecikince doktora gittim yumurtan geç çatlamış geç döllenme olabilir dedi beta hcg ye baktı negatifti neyse sonra prolaktin yüksek çıktığı için adet gecikiyprdur dedi prolaktin 34.4 çıktı. İlaç verdi kullanmaya başladım ama hala reglde gelen giden yok böyle bir durumda hamile olabilir miyim sizce ? Yoksa tamamen prolaktin hormonu mu adeti geciktiriyordur çünkü yarın 8. Günüm olacak gecikmede ve bu benim düzenimde hiç normal değil
Size ilaç verdi mi doktorProlaktin hormonu adet düzensizliği yapıyor diyolar. Ama benim 38.5 çıktı ve hiç düzensizliğim yok
İşte o yüzden acaba diyorum hamile miyim o yüzden mi gecikiyor adetim çünkü benimde asla düzensiz olmazdı gebe kaldıysam o yüzden yükselmiş olabilir miProlaktin hormonu adet düzensizliği yapıyor diyolar. Ama benim 38.5 çıktı ve hiç düzensizliğim yok
Doxtinex verdi içinde 2tane vardı 4gün arayla içtim bu düşürür dediBenim 36 çıktı bana ilaç vermedi adet düzensizliğim yok ama.size hangi ilacı verdi
Maalesef prolaktin geciktiriyordur aynı durum bende de varkızlar benim adetim düzenlidir bu ay 6 gün gecikince doktora gittim yumurtan geç çatlamış geç döllenme olabilir dedi beta hcg ye baktı negatifti neyse sonra prolaktin yüksek çıktığı için adet gecikiyprdur dedi prolaktin 34.4 çıktı. İlaç verdi kullanmaya başladım ama hala reglde gelen giden yok böyle bir durumda hamile olabilir miyim sizce ? Yoksa tamamen prolaktin hormonu mu adeti geciktiriyordur çünkü yarın 8. Günüm olacak gecikmede ve bu benim düzenimde hiç normal değil
Sonuç çıktı mıııMerhabalar benim de 1 yıldır prolaktin 33-45 civarı çıkıyordu belirtim olmadığı için ilaç başlanmadı ama gebelik olmayınca başka doktora gittim dostinex kullandım 19 şubatta. Şuan adetim gecikti evde gebelik testim pozitif çıktı kan verdim sonucunu bekliyorum
Çarşamba günü verdiğim kan sistemsel hatadan çıkmadı asm de vermiştim. Cuma günü yani dün özel hastanede baktırdım 337 çıktı yarın tekrar vereceğim umarım sağlıklı ilerlerSonuç çıktı mııı
Ayyy çok sevindim. Allah analı babalı büyütsünÇarşamba günü verdiğim kan sistemsel hatadan çıkmadı asm de vermiştim. Cuma günü yani dün özel hastanede baktırdım 337 çıktı yarın tekrar vereceğim umarım sağlıklı ilerler
Teşekkür ederim ama son değer 535 çıktıAyyy çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün
Kimyasal mı acabaTeşekkür ederim ama son değer 535 çıktı
Merhaba gebelik oldu mu?kızlar benim adetim düzenlidir bu ay 6 gün gecikince doktora gittim yumurtan geç çatlamış geç döllenme olabilir dedi beta hcg ye baktı negatifti neyse sonra prolaktin yüksek çıktığı için adet gecikiyprdur dedi prolaktin 34.4 çıktı. İlaç verdi kullanmaya başladım ama hala reglde gelen giden yok böyle bir durumda hamile olabilir miyim sizce ? Yoksa tamamen prolaktin hormonu mu adeti geciktiriyordur çünkü yarın 8. Günüm olacak gecikmede ve bu benim düzenimde hiç normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?