Hamile olabilir miyim

umran28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
20
3
1
26
Merhabalar,
1 buçuk yıllık evliyim bi süredir çocuk deniyoruz şuan 3 gün adetim gecikti fakat ara ara kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ama olmuyorum sizce hamile olabilir miyim test yapmalı mıyım gebelik belirtim de yok

Merhabalar,
1 buçuk yıllık evliyim bi süredir çocuk deniyoruz şuan 3 gün adetim gecikti fakat ara ara kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ama olmuyorum sizce hamile olabilir miyim test yapmalı mıyım gebelik belirtim de yok
Olabilirsiniz tabi neden olmayasınız :) bi erken gebelik testi yaparak sonucu öğrenebilirsiniz

Merhabalar,
Hemen bir test yapın varsa çıkacaktır 😊

Merhabalar,
İlla belirti olmak zorunda değil. Bende kasık ağrısıyla öğrenmiştim çokta geç öğrenmiştim. Belirtiler sonradan oluştu. Regl belirtisine gerçekten çok benziyor zaten ayırt etmek çok zor

Peki yerleşme kanaması filan oldu mu bu süreçte araştırdığım kadarıyla olması gerekiymiş bende hiç bişey yok yarın 4. Gün gecikme olacak sadece

Peki yerleşme kanaması filan oldu mu bu süreçte araştırdığım kadarıyla olması gerekiymiş bende hiç bişey yok yarın 4. Gün gecikme olacak sadece
hayır olması sart değil. bende hiç olmadı yerleşme kanaması

Merhabalar,
Kız üç gün geçmiş nasıl test yapmadan dayanabildi Inn😅 ben adetime üç gün kala her gün yapıyordum 😂 ayy ben çılgınım sanırım, erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz 🤍

Kız üç gün geçmiş nasıl test yapmadan dayanabildi Inn😅 ben adetime üç gün kala her gün yapıyordum 😂 ayy ben çılgınım sanırım, erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz 🤍
Biraz da korkudan yapmadım çünkü adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo ama yarın sabah da olmazsam hemen test yapacağım

Arkadaşlar merhaba 21 nisan adet başlangıcı 25 nisan bitiş ne zaman test yapmam gerekir gebelik varsa beklemek istemiyorum adeti

Back
X