Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirsiniz tabi neden olmayasınız :) bi erken gebelik testi yaparak sonucu öğrenebilirsinizMerhabalar,
1 buçuk yıllık evliyim bi süredir çocuk deniyoruz şuan 3 gün adetim gecikti fakat ara ara kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ama olmuyorum sizce hamile olabilir miyim test yapmalı mıyım gebelik belirtim de yok
Hemen bir test yapın varsa çıkacaktırMerhabalar,
1 buçuk yıllık evliyim bi süredir çocuk deniyoruz şuan 3 gün adetim gecikti fakat ara ara kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ama olmuyorum sizce hamile olabilir miyim test yapmalı mıyım gebelik belirtim de yok
İlla belirti olmak zorunda değil. Bende kasık ağrısıyla öğrenmiştim çokta geç öğrenmiştim. Belirtiler sonradan oluştu. Regl belirtisine gerçekten çok benziyor zaten ayırt etmek çok zorMerhabalar,
hayır olması sart değil. bende hiç olmadı yerleşme kanamasıPeki yerleşme kanaması filan oldu mu bu süreçte araştırdığım kadarıyla olması gerekiymiş bende hiç bişey yok yarın 4. Gün gecikme olacak sadece
Kız üç gün geçmiş nasıl test yapmadan dayanabildi InnMerhabalar,
Biraz da korkudan yapmadım çünkü adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo ama yarın sabah da olmazsam hemen test yapacağımKız üç gün geçmiş nasıl test yapmadan dayanabildi Innben adetime üç gün kala her gün yapıyordum
ayy ben çılgınım sanırım, erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz
![]()
Test yaptın mı canım nedir son durumunBiraz da korkudan yapmadım çünkü adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo ama yarın sabah da olmazsam hemen test yapacağım
Evet yaptım çift çizgi görünüyo silikTest yaptın mı canım nedir son durumun![]()
Ayyy maşallahh sağlıkla kucağına alasın inşallahEvet yaptım çift çizgi görünüyo silik![]()