Hamile olabilir miyim

cileklikek67

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
183
38
13
22
Kızlar merhaba sat 12 Nisan Bat 10 mayıs 1 yıldır deniyorum neredeyse. Bu ay ki belirtilerim şöyle 4 5 gün öncesinde adet sancısına benzer sancılar yaşadım. 1 hafta kadardır da ara sıra midem ağırıp ağırıp geçiyor . Mide ağrısını yormamım sebebi regl olmadan evvel hep midem ağırır anlarım ki regl olucam. Dün akşam 2 kere midem bulandı ama kusacak kadar değil sadece havalandı böyle ama kusacak kadar değil araba tutması gibi . Birkaç gün önce de koltukların yerini değişirken sağ kasığıma bıçak girdi sanırım çok ağırdı. Mide ağrısıyla birlikte göğüslerimde acıma ve sızlama oldu ara ara ama o negatifi görmekten o kadar korkuyorum ki böyle şeyler yaşayıp hamile çıkan var mı

Belirtiler ya adet yada hamilelik bnde cok hissettm boyle sonu husran gununu beklemek zorundasin, gecikme olursa test yap’yoksa insan stress e giriyor

Kızlar merhaba sat 12 Nisan Bat 10 mayıs 1 yıldır deniyorum neredeyse. Bu ay ki belirtilerim şöyle 4 5 gün öncesinde adet sancısına benzer sancılar yaşadım. 1 hafta kadardır da ara sıra midem ağırıp ağırıp geçiyor . Mide ağrısını yormamım sebebi regl olmadan evvel hep midem ağırır anlarım ki regl olucam. Dün akşam 2 kere midem bulandı ama kusacak kadar değil sadece havalandı böyle ama kusacak kadar değil araba tutması gibi . Birkaç gün önce de koltukların yerini değişirken sağ kasığıma bıçak girdi sanırım çok ağırdı. Mide ağrısıyla birlikte göğüslerimde acıma ve sızlama oldu ara ara ama o negatifi görmekten o kadar korkuyorum ki böyle şeyler yaşayıp hamile çıkan var mı
Valla erkenden belirti olmaz diyolar ama ben yaşadım inşallah seninki de öyledir umarım güzel sonuçlar alırsın benim yumurtlama gününden 2 gün önce göğüs agrım başlamıştı yumurtlama takibi yapmadım uygulamada gördüğüm neyse o benm için bide akıntı olunca biliyorm zaten yumurtlamadan itibaren adet olacak gibi kasık ağrısı bel agrisi göğüs ağrısı bacaklarda ağrı yaşadım akintim yoktu birtek adete 6 gün kala başlayan bıçak saplanir hissi yaşadım buda 2.3 gün sürdü mide bulantimda abartı deildi adetten 5 gün önce yaşadım 4 gün kala testle öğrendim gebeyim herkesin vücut yapısı farklı dinledikçe kendini birşeyler çıkarıyo kendini dinleme bunda bu varmış bendede var aa gebeym kesn düşüncesine de girme şüphen varda adete 3.4 gün kala test yapabilirsin bu arada erken gebelik testi ile yaptm ama eğer 6 gün yazısını baz alıp o zaman yapsam kesinlikle çıkmazdı 4 gün kala yaptigimda çok aşırı silik çizgi ile öğrendim

Bende geçen ay bu belirtilerin neredeyse tamamını yaşadım kesin hamileyim diyordum o kadar değişikti yani ama adet oldum çok kaptırmamak gerekiyor kendi ve gecikmeyi beklemek en iyisi

Back
X