Kaset testte de sanki silik çizgi var gibi. Sabah ilk idrarla deneseniz varsa çizgi belirginleşir.Bir tane erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.
2. Gebelik testimi yarım saat sonra normal testlerden yaptım ve hiç 2. Çizgi çıkmadı. Adetime 2 gün var. Hangisine inanacağım ben şimdi? Hamile miyim değil miyim?
Kaset testi en az bi 20 dk sonra çekebildim ama. İlk baktığımda bembeyazdıKaset testte de sanki silik çizgi var gibi. Sabah ilk idrarla deneseniz varsa çizgi belirginleşir.
Olsun yine kaset test yapıp deneyin. Eğer dediğim gibi varsa biraz daha belirgin bir çizgi görürsünüz. Ben de zamanında defalarca test yaptım. Negatif olduğu zamanlarda saatler sonra bile silik çizgi görmedim hiç. Testin markasına göre değişir tabi ama ben de farklı farklı testler kullanıyordum.Kaset testi en az bi 20 dk sonra çekebildim ama. İlk baktığımda bembeyazdı
Kaset testte de sanki silik çizgi var gibi. Sabah ilk idrarla deneseniz varsa çizgi belirginleşir.
Peki çok teşekkür ederimOlsun yine kaset test yapıp deneyin. Eğer dediğim gibi varsa biraz daha belirgin bir çizgi görürsünüz. Ben de zamanında defalarca test yaptım. Negatif olduğu zamanlarda saatler sonra bile silik çizgi görmedim hiç. Testin markasına göre değişir tabi ama ben de farklı farklı testler kullanıyordum.
İkisi de pozitif duruyorBir tane erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.
2. Gebelik testimi yarım saat sonra normal testlerden yaptım ve hiç 2. Çizgi çıkmadı. Adetime 2 gün var. Hangisine inanacağım ben şimdi? Hamile miyim değil miyim?
kimyasal olmasın beta hcg baktırman lazımKızlar banada destek olur musunuz. Cumatesi günü yerleşme sancısı çektim.pazartesi adet olmam gerekiyordu Adetim gecikti salı günü kahverengi akıntı geldi sonra durdu .bugün perşembe kırmızı kan geldi. Saçma bi şekildeSalı çarşamba sabahtan midem çok bulandı. Psikoloji bu kadar güçlü mü hamile olmadan vücudum hamile moduna mı giriyor anlamadım.
Kız ikisindede çizgi var hayırlı olsun inşallahBir tane erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.
Kaset testte de var canımBir tane erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.
Var gibi ama bilemedim benimde şuan aynı böyle :/Kızlar sabah yapar yapmaz çıktı test markası prodoctor birde eczaneden days doctor aldım ondada vardı silik çizgi ama çekemedim sizce var mıdır bat 28 mayıs
En güzeli kan vermek inşallah vardır seni üzmek istemem benimde böyle oldu kimyasal çıktı iki gün sonra git kan ver bence inşallah vardırBir tane erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.
Bence adetin geciktikten sonra kan vermelisin. Kesin sonucu o şekilde alabilirsinBir tane erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı.
Kan verdim bakalım öğleden sonra belli olucakVar gibi ama bilemedim benimde şuan aynı böyle :/
SONUÇ NE ÇIKTIKan verdim bakalım öğleden sonra belli olucak
0.200 maalesef canım doktor şüpheli ilişkiden kaç gün sonraya denk geldi kan vermen dedi iki şüpheli ilişkim var biri 15 biri 19 mayıs dedim haftaya tekrar gel bi bakalım tekrar dedi gecikme olmadan verdim kanı ama belirtim çok fazlaSONUÇ NE ÇIKTI
Bende bugün kan verdim 0,100 çıktı yani negatif hamile değilim ama benimde şüpheli ilişkim 19 mayıs değer haftaya yükselip pozitif olma ihtimali varmıdır yani0.200 maalesef canım doktor şüpheli ilişkiden kaç gün sonraya denk geldi kan vermen dedi iki şüpheli ilişkim var biri 15 biri 19 mayıs dedim haftaya tekrar gel bi bakalım tekrar dedi gecikme olmadan verdim kanı ama belirtim çok fazla
Kuzum bizim gibi erken ve aceleci davranan çok insan varmış her forumda araştırdım baktım 0.2 çıkıp 10 15 gün sonrasında 3000 5000 değerle öğrenenler olmuş yani benim için çok erken bir dönemdi bende farkındaydım bunun reglim geçmemişti ve ilişki günlerimden tam 10 gün sonrasında verdim kanı ki 19 mayısta olan ilişkimin üstünden daha 1 hafta geçmişti o yüzden şimdilik beklemeye aldım tekrar kan vericem tabi durur muyum asla gebelik testide aldım ki koyulaşma olucak mı buna bakıcam ona göre kan vericemBende bugün kan verdim 0,100 çıktı yani negatif hamile değilim ama benimde şüpheli ilişkim 19 mayıs değer haftaya yükselip pozitif olma ihtimali varmıdır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?