Hamile olabilir miyim

kumsal3439

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2025
3
1
1
20
Merhaba 2 haziranda yumurtlama günümdü 3 haziranı 4 hazirana bağlayan gece korunmasız ilişki yaşadım adetim normalde hep gecikiyor 16 haziranda adet olmayı bekliyordum döngüm 35 gün çünkü ama erken oldum 11 haziranda yumurtlama da bir sonraki adetten 14 gün önce oluyor genelde ama bende daha erken oldu çok tuhaf adet olunca ağrım göğüs hassasiyetim vardı ama duygusal hiç bir şey yoktu normalde bende olurdu adetim bitti 15 haziranda sonradan duygusal tepkiler aşermeler sarımtırak bi akıntı bel ağrısı duygusallık başladı ama regl de oldum Pcos ta var bende sizde üstüne görme olmuş olabilir miyim

Merhaba 2 haziranda yumurtlama günümdü 3 haziranı 4 hazirana bağlayan gece korunmasız ilişki yaşadım adetim normalde hep gecikiyor 16 haziranda adet olmayı bekliyordum döngüm 35 gün çünkü ama erken oldum 11 haziranda yumurtlama da bir sonraki adetten 14 gün önce oluyor genelde ama bende daha erken oldu çok tuhaf adet olunca ağrım göğüs hassasiyetim vardı ama duygusal hiç bir şey yoktu normalde bende olurdu adetim bitti 15 haziranda sonradan duygusal tepkiler aşermeler sarımtırak bi akıntı bel ağrısı duygusallık başladı ama regl de oldum Pcos ta var bende sizde üstüne görme olmuş olabilir miyim
Olabilirsiniz bir sonraki adet tarihini bekleyip test yapin bence

Merhabalar adetim üç gün gecikti test yaptım hamismiyim sizce

Eklentiler

• IMG_20250627_165627.webp
    IMG_20250627_165627.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20250627_160111.webp
    IMG_20250627_160111.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20250627_155710_1.webp
    IMG_20250627_155710_1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 102
Erken gebelik belirtileri var bende ilk gebeliğimi böyle silik bir çizgiyle öğrendim kan testi vermen gerekiyor ama testlere çokta güvenme adet öncesi böyle silik çıkabiliyor bende de olmuştu

Arkadaşlar aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ya da bilen biri cevaplayabilirse sevinirim.
Ayın 21 inde korunmasız ilişki yaşandı ve ilacı 3 gün sonra 24 ün de içebildim. İlacı içtikten ertesi gün sonra kahverengimsi akıntım geldi. İlaçtandır diyerek önemsemedim. Bir sonra ki gün akşam üstü uyku bastırdı biraz kestirdim ama uyandığım da kasıklarım ağrıyodu. Gaz sancısı sanıp aklıma yine başka bi şey getirmedim. Dün gece uzayan şeffaf akıntılarım olup bel ağrısı da eklenince noluyoruz diyerek regl takvimime korkarak baktım ve korktuğum şeyle yüzleştim. Meğer 21 i yani ilişkinin yaşandığı gün doğurganlık dönemimin ilk günleri. Ve bu ilaç bu dönem de tesir etmeyebilirmiş. Sizce durum nedir ne değildir yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.

Dün teste pozitif çıktı bugün kan testi vermeye gttim negatif çıktı 4 günlük bir gecikmem var kanda çıkmaması normal mi

Back
X