Gecikmen varmış çıkar canım.kızlar hamile olabilir miyim acaba
İlişkim tarihim 30 Haziran 2 Temmuz
En son regl 14 Hazirandı uygulamaya göre 16 Temmuz gözüküyor ama olmadım 2 gün gecikti. 2 gündür de kendimi hamile gördüm rüyamda tabi
Bir ara bacaklarım (sanki çocukken büyüyor gibi bacaklarımız ağrırdı öyle) ağrıdı 2 gün boyunca
Hamile gibi hissediyorum bu kez aylardır folik asit kullanıyorum bir de Nisandan beri korunmasız ilişkimiz var tabi yumurtlama tarihlerimi özellikle değerlendirmiyorum ama bu ay değerlendirdim. Başka da belirtim yok test yapsam çıkar mı
Benim 2 hafta gecikmem var 3 kere test yaptım çıktı ama kanda çıkmadı. Hala da regl olmadımkızlar hamile olabilir miyim acaba
En son regl 14 Hazirandı uygulamaya göre 16 Temmuz gözüküyor ama olmadım 2 gün gecikti. 2 gündür de kendimi hamile gördüm rüyamda tabi
Bir ara bacaklarım (sanki çocukken büyüyor gibi bacaklarımız ağrırdı öyle) ağrıdı 2 gün boyunca
Hamile gibi hissediyorum bu kez aylardır folik asit kullanıyorum bir de Nisandan beri korunmasız ilişkimiz var tabi yumurtlama tarihlerimi özellikle değerlendirmiyorum ama bu ay değerlendirdim. Başka da belirtim yok test yapsam çıkar mı
kızlar hamile olabilir miyim acaba
Yarın ilk idrarla bi test yapkızlar hamile olabilir miyim acaba
Eğer testte çıkarsa kan veririm bendeBenim 2 hafta gecikmem var 3 kere test yaptım çıktı ama kanda çıkmadı. Hala da regl olmadım
Predictor express diye yeni bir hamilelik testi almış eşim sabah ilk idrarla yapıcam
Fakat okuduğum kadarıyla belirtilerin çoğu bende yok
Regl zamanlarıda göğsüm şişmez yine şişkinlik yok ağrıda olmadı 10 günlük hamilelerde belirtim olur mu acaba kızlar
2 ay yakındır folik asit kullanıyorum
Bir süreçte bacak ağrım oldu bir tek.
Hayırlı olsun evetKızlar benimde testime bakar mısınız? Hamile olabilir miyim?
Tesekkür ederim doktora gideceğim hayırlısıHayırlı olsun evet
Gecikmem 2 gün, yanlış çıkma ihtimali var mı?
Yani yeteri kadar hcg hormonu salgılamamış olabilir miyim sizce. Yoksa bu express doğru mu gösteriir
Bencede. Tamam öyle yapayım ama bekliyim daha 3. gün gecikmenin belki olurum 2 hafta vs gecikirse kan testine giderimBence idrar testi ile hiç uğraşmayın
Direkt kan verin
Testte negatif görüp kanda pozitif çıkan da oluyor testte pozitif görüp kanda negatif çıkan da oluyor
En net sonuç kan testi
Gecikmeniz de varmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?