Hamile olabilir miyim

guledanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2025
10
0
1
27
Son adet tarihi 10 temmuz ama ben 22 dinden belli çok halsizim özellikle bu son günlerde daha da artmaya başladı daha önce dış gebelik ve kürtaj oldum pkos var ve kiloluyum kılo vermem gerektiğini söyluyor doktorlar gliför kullanıyorum hormon tedavısı için düşükten sonra yaşadım o sıkıntıyı üzerinden 8 ay geçti tekrar hamile kalmak istiyorum deniyoruz ama bu ay sanki farklı gibi çünkü acayıp halsizim son iki gündür mide bulantılarım başladı ve özellike gece mide bulantısı ile uyanıyorum vücut sıcaklığı bir anda yükselirken ayaklarım buz gibi antalya gibi bir yerde temmuz sıcağında 2 çorap giyiyorum bazen çok soğuk oluyor baş ağrım var ve hiç kalkamıyorum yataktan uyumak istiyorum hep 2 gün önce çok hafif beyaz jel gibi akıntım oldu daha sonra olmadı hiç dünde iç çamaşırımda çok açık kahvemsi gibi leke gördüm ama yumurtlama dönemim 25 idi hamile olabilirmiyim yoksa benmı kafamda kuruyorum çok istiyorum inşallah öyledir benım gibi olup hamile kalan varmı arkadaşlar

Sol kasığımda da batma gibi hafif sancı oluyor geçiyor ara ara sancılanıyorum

Adet tarıhınız belli mı? Test yaptınız mı? bu belirtiler gebelik belırtısı de aynı zamanda pis belırtısı de.. Kan değerlerinize de baktırın kansızlık, d vıtamını eksikliğide yapıyor bunları

Son adet tarihi 10 temmuz du yeni adetime 10 ağustos 12 var sanırım adete ondan test alıp hayal kırıklığına girmek istemiyorum şuan benım gibi olanlar varmı diye merak ettiğim için soruyorum

Son adet tarihi 10 temmuz du yeni adetime 10 ağustos 12 var sanırım adete ondan test alıp hayal kırıklığına girmek istemiyorum şuan benım gibi olanlar varmı diye merak ettiğim için soruyorum
benimde 10 gun var bende benzer şeyler yaşıyorum ama her ay olduğu için çok üstüne düşmüyorum artık bekle bakalım şuan zaten çıkmaz mide bulantısı için biraz kahve atıyorum ben ağzıma

benimde 10 gun var bende benzer şeyler yaşıyorum ama her ay olduğu için çok üstüne düşmüyorum artık bekle bakalım şuan zaten çıkmaz mide bulantısı için biraz kahve atıyorum ben ağzıma
Akıntı falan yaşadın mı peki inşallah kucagına almak nasip olur en kısa sürede bütün isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…