Hamile olabilir miyim

ukhuvannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
8
1
1
25
Selam arkadaşlar. Geçen ay letu kullandım ama adet zamanimda adet oldum tek fark adetim diğer aylarima göre çok kısa,4 gün sürdü. Ve hiç ağrım olmadı. Adetten bı iki hafta sonra lekelenmem oldu. Simdide 4 gün adetim gecikti hamile olabilir miyim idrar testim negatif çıktı

Kan verdinizmi en net kanda çıkar. Bazen gebelik çubukları yanıltıcı olabiliyor

Aslında bugün kan vermeyi düşündüm ama bi iki gun daha beklesem daha iyi olacak adet olacakmism gibi ağrım var
10 günden sonraki gecikmeler de kan verilmesi daha doğru. İnşallah gebesinizdir. Bu arada letu kullandm demiştiniz. Probleminiz nedir? Polikistik over mi

10 günden sonraki gecikmeler de kan verilmesi daha doğru. İnşallah gebesinizdir. Bu arada letu kullandm demiştiniz. Probleminiz nedir? Polikistik over mi
Hayır hiç bir problem yok her şey gayet normal ama 2 yıldır olmuyor bizde anlayamıyoruz ilaçla deniyorz şimdi

Kan verdim gebe degilmism
Yaa üzüldüm. Eşin muayene oldu mu peki belki ondadır sıkıntı. Sperm testi falan. Onda da bi sıkıntı yoksa sebepsiz infertilitedir. Kesinlikle tek bi doktora bağlı kalma bu süreçte çünkü bazısı umursamıo ilaç verip gönderio. Senin asıl sıkıntının ne olduğunu bulmaya çalışmıo. Ya da yanlış yönlendirio. Bu arada rahim filmi çekildin mi?

Eşimde verdi test bir şey çıkmadı rahim filmide çektirdim ama yok olmuyor. Aslında doktorda çok iyi ilaç kullandırma taraftarı değil olur fln diyor ama işte insan beklemekten yoruluyor. Ve ilk kez adetim bu kadar gecikti bir hafta sonra adet baslamazsa tekrar test yapmam gerekiyormus

Evet erkrn kan verildiğinde negatif çıkıo biraz bekle bakalm ne olcak İnşallah olur dualarım seninle

Selam kızlar PCOS hastasıyım 3 yıldır çocuk için tedavi görüyorum ve adetim bu ay 9 gün gecikti test falan hiçbirşey yapmadım çünkü adet olacakmış gibi hissediyorum hiç böyle olmamıştı genelde 3-4 gün gecikirdi bi akıl verin bana

Bi test mi yapsanız inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…