Hamile olabilir miyim

caglassd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
4
0
1
26
Yaklaşık 13 aydır evliyim ilk 5 ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonrasında şubattan beri yaklaşık 7 aydır eşimle çocuk istiyoruz reglim çok düzenli daha önce klomen de kullandım doktora da gittim herşeyin çok yolunda olduğunu söyledi B12, eksikliği vardı iğne aldım geçen ay bu ay belirtileri çok fazla hissediyorum arkadaşlar la otururken hiç aklımda hamileliğin olmadığı anlarda gülerken rahmime giren bir ağrıyla kalakaladim farklı anlarda tam üç kere mide bulantısı halsizlik iştah kaybı bunların hepsini yaşıyorum adetim 27.28.29 gunlerde gelir bugün 26.gun test yaptım proctor ilk idrarla değil ikinci idrarla ama hiç sıvı tüketimi yapmadım bu şekilde cikti testler sanırım yine yok

Eklentiler

• 1000182667.webp
    1000182667.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000182664.webp
    1000182664.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000182665.webp
    1000182665.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 26
Yaklaşık 13 aydır evliyim ilk 5 ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonrasında şubattan beri yaklaşık 7 aydır eşimle çocuk istiyoruz reglim çok düzenli daha önce klomen de kullandım doktora da gittim herşeyin çok yolunda olduğunu söyledi B12, eksikliği vardı iğne aldım geçen ay bu ay belirtileri çok fazla hissediyorum arkadaşlar la otururken hiç aklımda hamileliğin olmadığı anlarda gülerken rahmime giren bir ağrıyla kalakaladim farklı anlarda tam üç kere mide bulantısı halsizlik iştah kaybı bunların hepsini yaşıyorum adetim 27.28.29 gunlerde gelir bugün 26.gun test yaptım proctor ilk idrarla değil ikinci idrarla ama hiç sıvı tüketimi yapmadım bu şekilde cikti testler sanırım yine yok
Stres hamile kalmayı aşırı derecede engelliyor maalesef nerden biliyorsun diye sorma😂 henüz çok yeni denemeye başlamışın her vücut farklılık gösteriyor. En güzel zamanda en güzeli seninle olsun💛 Stres yapma yumurtlama gününü değerlendir eğer emin olamıyorsan ovulasyon testlerinden al trendyolda toplu satılıyor baya yardımcı olacaktır🫶🏻

7 ay beni şimdiden okadar yordukiii 🫠 çok teşekkür ederim🤍 siz kaçıncı ayda hamile kaldınız stresi azaltmak dışında bir öneriniz var mı gerçi yarın regl günüm belirtiler hala devam ediyor umarım benim için de bı Umut vardır 🥹

Back
X