Merhaba, son üç aydır döngüm 21-24 gün arası sürüyor en son 29 ağustosta regl oldum. Eşimle 6 Eylül ve 16 Eylülde korunmasız ilişkim oldu planladığımız bir şey değil ama öyle gelişti. Çok da heveslendik sonrasında.18 eylülde çok hafif bir kanama oldu akıntı gibi 2 sefer peçeteyle silince gördüm. Çok fazla uyuyorum kafamı kaldıramıyorum, akşamları özellikle çok başım dönüyor araba kullanmakta zorlanıyorum mesela.Sonrasında da akşamları hep aynı saatte mide bulantım oldu, göğsümde bir iki kez ağrı ve sindirim sistemim de bir değişik.Kasık ağrım da var ama regl ağrısından da farklı gibi. Ama biraz heveslendim de sanırım psikolojik de olabilir diye test yapmaya korktum.Eşim dün akşam test almış dayanamadım akşam yaptım çok bariz negatif çıktı.Predictor bir de hani neredeyse garanti sonuç veriyor.Üzüldüm de bugün sabah uyuyamadım 5 de uyanıp tekrar yaptım yine negatif . Tamam diye kabullenip konuyu kapatmak istiyorum ama reglim gelmedi bugün, önceki gün eşimle ilişkiye girdik normalde gecikecekse de ilişki olunca hemen gelirdi reglim. Ablamın da 4. Gün gecikmesinde negatif çıkıp 7. Günde pozitife dönmüştü o da kafamı karıştırıyor.Şimdi son bir testim kaldı yapmak istemiyorum ama istiyorum da kafam çok karışık hiç bir şeye odaklanamıyorum sizce ne yapmalıyım?