• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Hamilelik öyle kolay gerçekleşebilen birşey degil heleki sürtünmeyle çok çok zor hatta imkansız siz stres yapmışsınız bende yaşamıştım kocamla sevgiliyken böyle birşey hatta ertesi gün hapı içmiştim şimdi düşününce gülüyoruz 6 aydır çocuk istiyoruz ama çok zor dedigim gibi gebelik dogru gün dogru zaman kaliteli yumurta kaliteli sperm...

Merhabalar. Erkek arkadaşımla korunmasız ve çıplak bir şekilde 16/21 eylülleri arasında sürtünmeli birliktelik yaşadık. Erkek arkadaşımdan çok fazla zevk suyu geldi vajinama ve cinsel organıyla vajinama temasta oldu. Onun haricinde ileri düzey bir birliktelik yaşamadık. En son reglim 10 eylül de başladı 15 eylül gecesi bitti. 26 eylülde başla bir rahatsızlığım sebebiyle kan verdim beta hcg 0.2 çıktı ancak üstünden henüz 5 gün geçmişti. Kasıklarımda ağrı, midemde yanma ve göğüslerimde ağrı mevcut. Adet tarihim bugün gösteriyor ama hala olmadım. Lütfen bilgi ve tecrübenizle yardımcı olur musunuz? Hayatımda daha önce bir birliktelik yaşamadım yani kızlığım bozulmadı bunuda belirteyim..
Ben evliyimm bende de miğde yanması göğüslerim de ağır var bende 1 Ekim'de beta HCG baktırdım 0.2 çıktı negatif yani benn ilaç kullanıyorum progestron ondan dolayı pek umutlanmiyorum benmde adetim hesap yaptığım da bugün olması lazımdı olmadım ve Flo uygulmasinda da 16 ekimi gösteriyor hava değişikligi olabilir adetten 7 gün geçmesi lazmm bekle adet olursun umarimm keşke buraya erkek arkadaşınla birlikteliğini yazmasaydin da farkli şekilde yazsaydın olmazmiydi

Bir ameliyat geçirmiştim kontrol gibi bir şey ama doktora gidip halsizliğim var kan değerlerime baktırmak istiyoruö desen bakar diye düşünüyorum
Evli olmadığım için sağlık ocağına gitsem illa belirtmeliyim beta için diye sorduğumda herkes evet söylemelisin demiştide o yüzden sordum teşekkürler

Hamilelik öyle kolay gerçekleşebilen birşey degil heleki sürtünmeyle çok çok zor hatta imkansız siz stres yapmışsınız bende yaşamıştım kocamla sevgiliyken böyle birşey hatta ertesi gün hapı içmiştim şimdi düşününce gülüyoruz 6 aydır çocuk istiyoruz ama çok zor dedigim gibi gebelik dogru gün dogru zaman kaliteli yumurta kaliteli sperm...
Bende surtunmeyle bı ilişki yaşamıştım üstünden 8 hafta geçti test yaptım negatif çıktı ama Eylül ayında regl olmadım gecikti şuan 20 gün oluyo bişey var mıdır sizcee ilişkiden sonra regl oldum ama oda Pembemsi gibiydi pihtili falan

Back
X