• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

imben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
3
0
1
25
Merhaba herkese
Ben hep regli düzenli olan birisiyim ama eylülün 5 inde reglim bitti 13-14 ünde birliktelik yaşandı yani yumurtlama günümde ve hala regl olmadım bugün gecikmemin 13. Günü ama 3. Günde kan verdim beta 0.7 çıktı tekrar kan vermem gerekiyor mu acaba bu arada tarlusal da kullandım ama hala olamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba herkese
Ben hep regli düzenli olan birisiyim ama eylülün 5 inde reglim bitti 13-14 ünde birliktelik yaşandı yani yumurtlama günümde ve hala regl olmadım bugün gecikmemin 13. Günü ama 3. Günde kan verdim beta 0.7 çıktı tekrar kan vermem gerekiyor mu acaba bu arada tarlusal da kullandım ama hala olamadım yardımcı olursanız sevinirim.
3. Günden sonra tekrar bi kan verseydin keşke. Test falan yaptın mı hiç

3. Günden sonra tekrar bi kan verseydin keşke. Test falan yaptın mı hiç
Hayır hiç test yapmadım betayı düşük görünce bakmadım açıkcası bi kaç gün sonra ilaç kullandım ama yine faydası olmadı arada regl olacakmış gibi ağrı giriyor oldum sanıp lavaboya koşuyorum ama yok

Gecikmenin 7. 10. Gününde pozitif gören çok var burda aslında. Tarlusal kullanmak için acele etmişsin sanki biraz. Tarlusal kullandıktan sonra 10 gün içinde geliyor regl daha önce bende kullandım

Gecikmenin 7. 10. Gününde pozitif gören çok var burda aslında. Tarlusal kullanmak için acele etmişsin sanki biraz. Tarlusal kullandıktan sonra 10 gün içinde geliyor regl daha önce bende kullandım
Tekrar kan vermem gerekiyor mu acaba yoksa beklemeye devam mı etmeliyim

Back
X