• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim.

kmo133

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
61
14
3
30
Kızlar regl olmama 5 gün var normal gebelik testi yaptım daha önce de bu testte silik çizgiyle öğrenmiştim sonra 11 haftalıkken kalbi durdu. Sizce 2. Çizgi var mı ben mi hayali çizgi görüyorum

Eklentiler

• IMG_2174.webp
    IMG_2174.webp
    10 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_2203.webp
    IMG_2203.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_2204.webp
    IMG_2204.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_2204.webp
    IMG_2204.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar regl olmama 5 gün var normal gebelik testi yaptım daha önce de bu testte silik çizgiyle öğrenmiştim sonra 11 haftalıkken kalbi durdu. Sizce 2. Çizgi var mı ben mi hayali çizgi görüyorum
Adetten önce erken gebelik testi yapmalısın adet geçmeden bu kaset testler sonuç vermeyebilir bunlar adet gecıktıgı zaman sonuç verıyor

Evet burda görür gibiyim inşallah vardır bu bekleyişlerimizin sonu kıpkırmızı cızgıler olur inşallah 🥹🙏🤲🏻
Amin inşallah. 3 ay oldu kürtajdan sonra inşallah bu ay ilk denememiz direk olumlu pozitif sonuç alırım

Ben çizgi göremedim buraya resim atıldığında kalite düşüyor birde hangi test yaptığınız kuruma çizgisi olabilir 🥲

Ben çizgi göremedim buraya resim atıldığında kalite düşüyor birde hangi test yaptığınız kuruma çizgisi olabilir 🥲
Bir gebenin günlüğü markası vardı evde. 2 tane silik çizgi belirdi biri kurumadır diye düşünüyorum o yüzden söktüm testi 2 silik çizgi var aslında. Dediğin gibi kalite düşüyor burada. Nöbetçi eczane uzaktı akşam alamadım iş çıkışında ama yarın alacağım birde erken gebelik testi deneyeyim

Bir gebenin günlüğü markası vardı evde. 2 tane silik çizgi belirdi biri kurumadır diye düşünüyorum o yüzden söktüm testi 2 silik çizgi var aslında. Dediğin gibi kalite düşüyor burada. Nöbetçi eczane uzaktı akşam alamadım iş çıkışında ama yarın alacağım birde erken gebelik testi deneyeyim

Erken ve gebelik testi prodoctor bulabilirsen onu al o daha sağlıklı sonuç çıkarıyor. Rabbim gönlüne göre versin 🤲

Back
X