Adetten önce erken gebelik testi yapmalısın adet geçmeden bu kaset testler sonuç vermeyebilir bunlar adet gecıktıgı zaman sonuç verıyorKızlar regl olmama 5 gün var normal gebelik testi yaptım daha önce de bu testte silik çizgiyle öğrenmiştim sonra 11 haftalıkken kalbi durdu. Sizce 2. Çizgi var mı ben mi hayali çizgi görüyorum
Sanki kuruma çizgisiyle birlikte 2 silik çizgi görüyorum gibiCanım ben çizgi görmedim ama
Çok hafif bir gölge var gibi ama erken gebelik testi yapsan çok daha net anlayabilirsin benceSanki kuruma çizgisiyle birlikte 2 silik çizgi görüyorum gibi
Evet burda görür gibiyim inşallah vardır bu bekleyişlerimizin sonu kıpkırmızı cızgıler olur inşallahSanki kuruma çizgisiyle birlikte 2 silik çizgi görüyorum gibi
Amin inşallah. 3 ay oldu kürtajdan sonra inşallah bu ay ilk denememiz direk olumlu pozitif sonuç alırımEvet burda görür gibiyim inşallah vardır bu bekleyişlerimizin sonu kıpkırmızı cızgıler olur inşallah
İnşallahAmin inşallah. 3 ay oldu kürtajdan sonra inşallah bu ay ilk denememiz direk olumlu pozitif sonuç alırım
Ben çizgi göremedim buraya resim atıldığında kalite düşüyor birde hangi test yaptığınız kuruma çizgisi olabilirKızlar regl olmama 5 gün var normal gebelik testi yaptım daha önce de bu testte silik çizgiyle öğrenmiştim sonra 11 haftalıkken kalbi durdu. Sizce 2. Çizgi var mı ben mi hayali çizgi görüyorum
Bir gebenin günlüğü markası vardı evde. 2 tane silik çizgi belirdi biri kurumadır diye düşünüyorum o yüzden söktüm testi 2 silik çizgi var aslında. Dediğin gibi kalite düşüyor burada. Nöbetçi eczane uzaktı akşam alamadım iş çıkışında ama yarın alacağım birde erken gebelik testi deneyeyimBen çizgi göremedim buraya resim atıldığında kalite düşüyor birde hangi test yaptığınız kuruma çizgisi olabilir
Bir gebenin günlüğü markası vardı evde. 2 tane silik çizgi belirdi biri kurumadır diye düşünüyorum o yüzden söktüm testi 2 silik çizgi var aslında. Dediğin gibi kalite düşüyor burada. Nöbetçi eczane uzaktı akşam alamadım iş çıkışında ama yarın alacağım birde erken gebelik testi deneyeyim
Ben çizgi göremedim buraya resim atıldığında kalite düşüyor birde hangi test yaptığınız kuruma çizgisi olabilir
Erken ve gebelik testi prodoctor bulabilirsen onu al o daha sağlıklı sonuç çıkarıyor. Rabbim gönlüne göre versinBir gebenin günlüğü markası vardı evde. 2 tane silik çizgi belirdi biri kurumadır diye düşünüyorum o yüzden söktüm testi 2 silik çizgi var aslında. Dediğin gibi kalite düşüyor burada. Nöbetçi eczane uzaktı akşam alamadım iş çıkışında ama yarın alacağım birde erken gebelik testi deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?